کد خبر: 1346045
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۶
انتخاب مجدد کیم جونگ اون به‌عنوان دبیرکل حزب حاکم کره شمالی رسانه‌های رسمی پیونگ‌یانگ از انتخاب دوباره کیم جونگ اون به‌عنوان دبیرکل حزب کارگران کره خبر دادند؛ تصمیمی که در جریان نهمین کنگره حزب و با اجماع نمایندگان اتخاذ شده است.

جوان آنلاین: بر اساس گزارش رسانه‌های رسمی در کره شمالی، کیم جونگ اون بار دیگر به‌عنوان دبیرکل حزب کارگران کره انتخاب شد.

به گزارش ایسنا، خبرگزاری رسمی کره شمالی گزارش داد که این تصمیم در چارچوب برگزاری نهمین کنگره حزب، «مطابق با اراده راسخ و خواست اجماعی تمامی نمایندگان» اتخاذ شده است.

کیم روز پنج‌شنبه گذشته کنگره نهم حزب کارگران را افتتاح کرده بود؛ رویدادی که هر پنج سال یک‌بار برگزار می‌شود و مهم‌ترین گردهمایی سیاسی این کشور برای تعیین سیاست‌های کلان ملی به شمار می‌رود.

وی در سخنرانی افتتاحیه، این کنگره را «نقطه عطفی تاریخی» در مسیر تحقق آرمان سوسیالیستی توصیف کرد و گفت کشورش از زمان برگزاری نشست پیشین، «سخت‌ترین چالش‌ها» را پشت سر گذاشته است.

رهبر کره شمالی تأکید کرد که حزب وی با «وظایف تاریخی مهم و فوری» روبه‌رو است که محور آن‌ها تقویت بنیان‌های اقتصادی، بهبود سطح معیشت مردم و ایجاد تحول جامع در حوزه‌های رسمی و اجتماعی در کوتاه‌ترین زمان ممکن است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار