کد خبر: 1345705
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۱
محرومیت و ۴۰۰ میلیون جریمه برای ملی‌پوش والیبال کمیته انضباطی فدراسیون والیبال عرشیا به‌نژاد بازیکن شهداب یزد را به سه جلسه محرومیت و چهار میلیارد ریال جریمه محکوم کرد.

جوان آنلاین: کمیته انضباطی فدراسیون والیبال روز یکشنبه ۲۶ بهمن برای رسیدگی به پرونده عرشیا به‌نژاد تشکیل شد و رای زیر صادر گردید:

به گزارش ایسنا، جلسه کمیته انضباطی فدراسیون والیبال با حضور اعضاء به تاریخ ۲۶ بهمن ۱۴۰۴ در وقت مقرّر به منظور رسیدگی به موضوع حواشی پیش آمده ازسوی عرشیا به نژاد با داور اول در بازی شهداب یزد و رازین پلیمر تشکیل شد. با عنایت به گزارش ناظر بازی، بررسی‌های به عمل آمده و استماع اظهارات عرشیا به نژاد و سابقه ایشان، تخلّف وی محرز و مسلّم بوده، لذا نامبرده به سه جلسه محرومیت و پرداخت چهار میلیارد ریال (معادل 400/000/000 تومان) در وجه فدراسیون والیبال جمهوری اسلامی ایران محکوم می‌گردد. لیکن با عنایت به اظهار ندامت نامبرده دو جلسه محرومیت وی تا پایان فصل ۱۴۰۴-۱۴۰۵ تعلیق می‌گردد. ضمناً لازم به ذکر می‌باشد جریمه مندرج در رأی صادره می‌بایست توسط محکوم علیه ظرف مدت ۵ روز از تاریخ ابلاغ پرداخت صورت گرفته و رسید آن به کمیته انضباطی فدراسیون والیبال جمهوری اسلامی ایران ارائه گردد. رأی صادره در این خصوص قطعی است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار