کد خبر: 1344915
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۴
تاسیس هفت دبیرستان پلیس/ اولین دبیرستان سال آینده در تهران فعال می‌شود فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به برنامه تاسیس هفت دبیرستان پلیس در سطح کشور، فعالیت نخستین دبیرستان پلیس همزمان با سال تحصیلی آینده(مهر ۱۴۰۵) در شهر تهران آغاز می‌شود.

جوان آنلاین: سردار احمدرضا رادان روز دوشنبه در حاشیه نشست اعضای کمیته راهبری راه‌اندازی دبیرستان‌های پلیس با اشاره به درخواست های مردمی مبنی بر راه‌اندازی دبیرستان پلیس و تمایل خانواده‌ها برای تحصیل فرزندان‌شان در این مراکز، اظهار کرد: دبیرستان‌های پلیس با هدف ارائه آموزش‌های تخصصی، تربیت نیروهای جوان، انقلابی، ولایی و متعهد برای تکمیل کادر پلیس در آینده و شناسایی و پرورش استعدادهای جوان کشور برای حضور در فراجا راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش ایرنا، فرمانده کل انتظامی کشور ادامه داد: برهمین اساس، قرار است علاوه بر پایتخت، در ۶ استان دیگر نیز دبیرستان پلیس تاسیس شود که در همین ارتباط، نخستین دبیرستان با نام و یاد سپهبد شهید محمد باقری در تهران راه اندازی و در سال تحصیلی آینده(مهر ۱۴۰۵) فعالیت آموزشی خود را با ظرفیت ۱۲۰۰ دانش آموز آغاز می کند.

سردار رادان افزود: دبیرستان پلیس در ۶ مرکز استان دیگر نیز تا سال ۱۴۰۷ راه اندازی و فعال خواهد شد.

فرمانده کل انتظامی تصریح کرد: این دبیرستان ها با رویکرد تلفیق آموزش‌های عمومی و مهارتی، زمینه‌ ساز تربیت دانش‌آموزانی با روحیه انضباط، مسئولیت‌پذیری و آماده برای حضور حرفه‌ای در نیروی پلیس شده و مسیر جدیدی را نیز برای نوجوانان و جوانان علاقمند به اشتغال در نیروی انتظامی و پلیس ایجاد می کند.

سخنگوی پلیس گفت: جزئیات مربوط به نحوه جذب و پذیرش دانش‌آموزان در دبیرستان‌های پلیس، نحوه ثبت‌نام، شرایط اختصاصی و زمان‌بندی مراحل گزینش به زودی به‌صورت رسمی، اطلاع‌رسانی خواهد شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار