کد خبر: 1344401
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۳
عملکرد ضعیف در آسیا کار دست کاستیلو داد
شیوا نوروزی

جوان آنلاین: نتایج ضعیف در رقابت‌های هندبال قهرمانی آسیا کار دست رافائل کاستیلو داده و فدراسیون کشورمان دیگر قصد ادامه همکاری با مربی اسپانیایی را ندارد. 
همانطور که انتظار می‌رفت کمیته فنی و به‌ویژه علیرضا پاکدل تمایلی برای ادامه حضور رافائل روی نیمکت تیم‌ملی هندبال کشورمان ندارند و به زودی این خبر رسماً اعلام می‌شود. 
نظر منفی کمیته فنی
هفته گذشته جلسه بررسی عملکرد تیم‌ملی در بیست و دومین دوره رقابت‌های هندبال قهرمانی آسیا ۲۰۲۶ در فدراسیون برگزار شد و اعضای کمیته فنی در جلسه‌ای طولانی‌مدت نتایج تیم‌ملی در بازی‌های کویت را مورد ارزیابی قرار دادند. اگرچه نتایج این نشست رسماً اعلام نشده، اما اظهارنظر دوباره رئیس فدراسیون در خصوص احتمال پایان همکاری رافائل با تیم کشورمان، نارضایتی اعضای کمیته فنی را نشان می‌دهد. 
چهار سهمیه آسیا برای حضور در مسابقات جهانی ۲۰۲۷ آلمان به تیم‌های بحرین، قطر، کویت و ژاپن رسید. این در حالی است که تیم ما در مرحله گروهی فقط استرالیا را برد و علاوه بر باخت به عربستان، در ثانیه‌های پایانی مغلوب ژاپن شد و از صعود به مرحله بعد بازماند. 
مقام دوازدهم آسیا آن چیزی نبود که جامعه هندبال و فدراسیون از تیم‌ملی انتظار داشت. بعد از بازگشت مربی اسپانیایی این انتظار می‌رفت که رافائل بار دیگر تیم‌ملی را متحول سازد. در این راستا فدراسیون تلاش کرد با برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری مناسب، شرایط را برای پیشرفت تیم‌ملی فراهم سازد. حضور در دو تورنمنت خارجی، استخدام سرمربی اسپانیایی، برگزاری اردو‌های منظم و استفاده از همه پتانسیل هندبال کشور، از جمله این اقدامات بود. البته سخت‌ترین قرعه آسیا نصیب تیم کشورمان شد و همگروهی با عربستان و ژاپن کارمان را بسیار سخت کرد. با این وجود نحوه عملکرد بازیکنان ایران در مصاف با ژاپن انتقاد‌های زیادی را به همراه داشت. 
منتظر این هفته باشید
رئیس فدراسیون هندبال پس از ناکامی تیم‌ملی در قهرمانی آسیا نارضایتی‌اش از عملکرد رافائل و تیمش را صراحتاً اعلام کرد. علیرضا پاکدل با اشاره به اینکه تصمیم نهایی این هفته گرفته می‌شود، گفت: «هفته گذشته جلسه‌ای در کمیته فنی برگزار شد، اما هنوز به تصمیم قطعی نرسیده‌ایم. به احتمال زیاد همکاری‌مان با رافائل ادامه پیدا نخواهد کرد، هرچند تصمیم نهایی طی این هفته گرفته می‌شود.»
داخلی یا خارجی بودن گزینه‌های جانشینی رافائل از دیگر ابهامات موجود تیم‌ملی است. رئیس فدراسیون هندبال از بررسی همزمان گزینه‌های ایرانی و خارجی خبر داد: «چند موضوع مطرح است و اینکه آیا از کادر ایرانی استفاده کنیم یا خارجی. هر دو گزینه را پیش می‌بریم، مربی ایرانی هم جزو گزینه‌های ماست. فکر می‌کنم طی این هفته به جمع بندی خوبی برسیم. در حال بررسی هستیم. مربی خارجی را این بار فقط در شرایطی جذب می‌کنیم که واقعاً بتواند به تیم‌ملی کشورمان کمک کند، به نوعی تحول‌آفرین باشد و بتواند در هندبال ما تحولی بزرگ ایجاد کند. در این مورد به صبر نیاز داریم، زیرساخت‌ها و رده‌های پایه را ساخته‌ایم، مربی جذب می‌کنیم که در چند سال آینده هندبال را بسازد و در بازی‌های آسیایی ۲۰۳۲ قطر موفقیت برای هندبال ایران خواهد بود.»

برچسب ها: هندبال ، ورزش ، آسیا
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار