کد خبر: 1343815
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۸
کاهش استفاده از کارت اضطراری به ۲۵ درصد مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران از آغاز صدور آنی کارت هوشمند سوخت در ۳۷ نقطه کشور خبر داد و گفت: با اجرای این طرح، استفاده از کارت اضطراری جایگاه‌ها به ۲۵ درصد کاهش یافته است.

جوان آنلاین: کرامت ویس‌کرمی، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در آیین رونمایی از طرح صدور آنی کارت هوشمند سوخت اعلام کرد: صدور آنی کارت هوشمند سوخت از امروز آغاز شده است. این طرح پس از سال‌ها فراز و فرود، اکنون به مرحله‌ای رسیده که فرآیند تولید، صدور و تحویل کارت سوخت که پیش‌تر تا دو ماه زمان می‌برد، به‌صورت آنی و مشابه صدور کارت بانکی در لحظه انجام می‌شود.

به گزارش مهر، وی با بیان اینکه کارت هوشمند سوخت طی ۱۸ سال گذشته رکن اصلی نظام سهمیه‌بندی سوخت بوده است، افزود: از سال ۱۳۸۶ تاکنون بیش از ۶۲ میلیون کارت هوشمند سوخت در کشور تولید شده است.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران با اشاره به مطالبات عمومی برای تسریع در صدور کارت سوخت گفت: یکی از خواسته‌های جدی مردم در سال‌های اخیر، کوتاه شدن فرآیند تأمین، تولید و تحویل کارت سوخت بوده که با اجرای این طرح، این مطالبه محقق شده است.

ویس‌کرمی با اعلام اینکه صدور آنی کارت هوشمند سوخت هم‌اکنون در ۳۷ نقطه کشور انجام می‌شود، تصریح کرد: این پروژه ابتدا به‌صورت پایلوت در تهران اجرا شد و پس از موفقیت، در سایر نقاط کشور توسعه یافت.

وی تأکید کرد: با اجرای طرح صدور آنی کارت هوشمند سوخت، استفاده از کارت سوخت شخصی افزایش یافته و در مقابل، سهم استفاده از کارت اضطراری جایگاه‌ها به ۲۵ درصد کاهش پیدا کرده است که نقش مهمی در مدیریت مصرف سوخت دارد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار