کد خبر: 1343206
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۹
جشنواره فیلم ۴۴ متعلق به فیلم اولی‌ها است معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: امسال جشنواره فیلم فجر متعلق به فیلم اولی‌ها و کارگردان‌های جوان هم حضورشان برجسته است، فیلم‌های آنها با کیفیت هستند، مطمئنم سال‌های آینده از آنها بسیار کار خواهیم دید.

جوان آنلاین: مهدی شفیعی در بازید از خانه جشنواره چهل و چهارم در پردیس ملت، در پاسخ به خبرنگار هنری در خصوص این رویداد هنری توضیح داد: تا این لحظه، سه تا چهار فیلم از جشنواره دیده‌ام، فکر می‌کنم ظرف چند سال گذشته، امسال، این رویداد یکی از جشنواره‌های خوب ما است.

به گزارش ایرنا، وی اظهار کرد: از ویژگی‌های این جشنواره، تعداد فیلم اولی‌های باکیفیت است و این نشان بسیار خوبی برای سینمای ما محسوب می‌شود.

شفیعی اضافه کرد: در نهایت این کارگردان‌های بااستعداد در فیلم فجر کارشان دیده می‌شود و پشتوانه محکمی برای سینما هستند. امسال فیلم‌های خوب زیاد داریم.

معاون امور هنری وزارت فرهنگ در پاسخ به خبرنگار هنری ایرنا مبنی بر اینکه سال‌های سال، بسیاری از فیلم اولی‌ها پشت درب جشنواره می‌ماندند و حضور این فیلم‌ها در این دوره، می‌تواند نسل جدیدی را به سینما معرفی کند، توضیح داد و افزود: امسال متعلق به فیلم اولی‌ها و کارگردان‌های جوان با حضور برجسته آنان است، فیلم‌های آنها با کیفیت هستند، مطمئنم سال‌های آینده از آنها بسیار کار خواهیم دید. همچنین کار‌های با کیفیت هم امسال به نسبت سال‌های اخیر در جشنواره بسیار بیشتر است.

وی افزود: جشنواره تئاتر و جشنواره فیلم فجر پس از ۴۴ دوره جزء متداوم‌ترین رویداد‌های هنری منطقه است و این برند بسیار برای ما ارزشمند است.

چهل و چهارمین جشنواره ملی فیلم فجر ۱۲ تا ۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۴ در حال برگزاری است.

برچسب ها: جشنواره ، سینما ، فیلم فجر
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار