کد خبر: 1343058
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۲
روسیه: نظامیان خارجی در اوکراین هدف مشروع ما خواهند بود وزارت خارجه روسیه بار دیگر بر مخالفت این کشور با استقرار نیروهای نظامی خارجی در اوکراین تاکید کرد.

جوان آنلاین: وزارت خارجه روسیه روز دوشنبه اعلام کرد که مسکو استقرار هر گونه نیروی نظامی یا زیر ساخت های نظامی خارجی در اوکراین را مداخله بیگانگان تلقی خواهد کرد.

به گزارش مهر، این وزارت خانه تاکید کرد: روسیه با این نیروهای خارجی به مثابه اهداف مشروع برخورد خواهد کرد. استقرار یگان های خارجی غربی در اوکراین غیر قابل قبول است.

پیش از این الکساندر گروشکو معاون وزیر امور خارجه روسیه بر مخالفت مسکو با استقرار نیروهای اروپایی یا ناتو در اوکراین تاکید کرد و گفت: ما بارها اعلام کردیم که این اقدام به هیچ وجه قابل قبول نیست؛ نه عضویت اوکراین در ناتو و نه حضور نیروهای خارجی در این کشور.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار