کد خبر: 1342030
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۵
پاریس: همچنان وضعیت دشواری در غزه وجود دارد سخنگوی وزارت امور خارجه فرانسه در سخنانی اذعان کرد: همچنان وضعیت دشواری در غزه وجود دارد.

جوان آنلاین: سخنگوی وزارت امور خارجه فرانسه امروز سه شنبه بدون اشاره به کارشکنی‌های متعدد رژیم صهیونیستی در خصوص کمک‌های انسانی برای مردم مظلوم در نوار غزه، به خبرگزاری الجزیره گفت: مقادیر زیادی کمک به غزه ارسال شده و باید به دست نیازمندان برسد. وضعیت در غزه همچنان دشوار است.

به گزارش مهر، سخنگوی وزارت امور خارجه فرانسه ادعا کرد: ما اطلاعاتی در دست داریم که نشان می‌دهد گذرگاه رفح ظرف یک یا ۲ روز آینده باز خواهد شد. نیرویی برای ایجاد ثبات و حمایت از پلیس فلسطین لازم است. باز کردن گذرگاه رفح بخشی از توافق است و ما به دلیل اهمیت آن برای عبور مردم و کمک‌رسانی، آن را پیگیری خواهیم کرد.

پاریس اضافه کرد: از طریق حمایت از کمیته تخصص گرا (تکنوکرات)، بخشی از راه حل سیاسی در غزه هستیم.

برچسب ها: فرانسه ، غزه ، فلسطین
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار