کد خبر: 1341877
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۱
حماس:
مقاومت همه تعهدات خود در مرحله اول آتش‌بس را انجام داده، حالا نوبت “اسرائیل” است جنبش مقاومت اسلامی حماس در بیانیه‌ای اعلام کرد که مقاومت همه تعهدات خود در مرحله اول آتش‌بس را انجام داده، حالا نوبت “اسرائیل” است.

جوان آنلاین: جنبش مقاومت اسلامی حماس در این بیانیه‌ای افزود که مقاومت، با مسئولیت ملی و پایبندی به توافقات موجود، تلاش‌های گسترده‌ای برای یافتن جسد آخرین اسیر اسرائیلی انجام داده و اطلاعات لازم را به میانجی‌ها به ‌طور مداوم ارائه کرده است، که این امر به یافتن جسد کمک کرده است.

به گزارش ایرنا، حماس در این بیانیه که آن را مرکز اطلاع رسانی فلسطین منتشر کرد، تاکید کرد که این اقدام در چارچوب تعهد کامل مقاومت به مفاد مرحله اول توافق آتش‌بس انجام شده و مقاومت تمامی تعهدات خود را به‌ صورت شفاف و مسئولانه انجام داده است.

این جنبش افزود که از رژیم صهیونیستی می‌خواهد تا تمامی مفاد توافق آتش‌بس را به‌ طور کامل و بدون تاخیر اجرا کند، به ویژه بازگشایی گذرگاه رفح در هر دو جهت بدون محدودیت، تأمین نیازهای مردم غزه با حجم لازم، رفع هرگونه محدودیت و خروج کامل نیروهای اشغالگر از نوار غزه و تسهیل کار کمیته ملی اداره این باریکه.

حماس همچنین از کشورهای ضامن توافق خواست به مسئولیت خود در تضمین اجرای کامل تعهدات تعطیل شده توسط رژیم اشغالگر پس از یافتن جسد آخرین اسیر اسرائیلی عمل کنند.

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی عصر امروز گفت جسد ران گویلی تنها اسیر اسرائیلی باقی مانده در غزه، کشف و بازگردانده شد.

«ابوحمزه» سخنگوی نظامی گروه هان های قدس اعلام کرد که سه هفته پیش آخرین تحولات درباره جسد ران گولی را در اختیار کشورهای میانجی قرار دادیم اما این دشمن بود که عامدانه در عملیات هماهنگی و جستجو تعلل کرد.

ابوحمزه افزود:که جسد آخرین اسیر اسرائیلی را پیدا کردیم و دیگر هیچ اسیری در نوار غزه وجود ندارد.

برچسب ها: حماس ، فلسطین ، جنگ غزه
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار