کد خبر: 1341409
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۲
ثبت نام اولیه ۳۰۰۰ ایرانی برای بازی‌های آسیایی/ شانس یک سهمیه برای بی‌مدال‌ها کمیته ملی المپیک قرار است حدود سه هزار ورزشکار، مربی و همراه را برای بازی‌های آسیایی ناگویا ثبت نام اولیه کند.
 

جوان آنلاین: کمیته ملی المپیک تا ۱۳ اسفند ثبت نام اولیه ورزشکاران را برای بازی‌های آسیایی ناگویا انجام می‌دهد.

به گزارش ایسنا،اصغر رحیمی، سرپرست کاروان ایران در بازی‌های آسیایی ناگویا، در این باره به ایسنا گفت: ثبت نام رشته‌ها پیش از این انجام شده و ۱۳ اسفند باید اسامی را اعلام کنیم. تمام ظرفیت‌های فدراسیون‌ها را ثبت نام می‌کنیم و فکر می‌کنم حداقل حدود سه هزار نفر برای کل کاروان شود که این عدد در ثبت نام نهایی احتمالا به حدود ۵۵۰ نفر خواهد رسید.

او در پاسخ به این پرسش که از چه زمانی ریزش نفرات، رشته‌ها و ماده‌ها آغاز می‌شود، تصریح کرد: ما این کار را شروع کرده‌ایم. در مورد برخی رشته‌ها نظر ما این است ممکن است نتوانند مدال بگیرند اما خودشان معتقدند شانس دارند. بنابراین توافق کردیم تا زمان ارسال نهایی لیست نفرات که خرداد است، نتایج آنها را در مسابقات مهم مانند قهرمانی آسیا رصد کنیم و سپس تصمیم نهایی را می‌گیریم اما ۱۳ اسفند زمانی است که حداکثر ظرفیت را اعلام می‌کنیم.

رحیمی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه پس از رصد نتایج ورزشکاران و رشته‌ها در رویدادهای مختلف، بدون تعارف رشته‌ها یا ورزشکارانی که شانس مدال ندارند را کنار می‌گذارید، تاکید کرد: قرار ما از ابتدا همین بوده است و از ابتدا مکررا به فدراسیون‌ها ابلاغ شده که سیاست اعزام  بر اساس مدال‌آوری است.  بنابراین انشاءالله تعارفی وجود نخواهد داشت و کاروان کیفی را اعزام کنیم.

او در پاسخ به این پرسش که امکان دارد برخی رشته‌ها به صورت حمایتی اعزام شوند، گفت: قرار شد رشته‌های که عملا شانس مدال ندارند حداقل کف را در نظر گرفته و یک ورزشکار اعزام شوند.

سرپرست کاروان ایران درباره تعداد نفرات اعزامی شنا که همیشه استثنا بوده است، تصریح کرد: شنا واقعا خوب کار کرده است و دارد به سمت مدال‌آوری می‌رود و حتی اگر برنز بازی‌های آسیا را بگیرد، اتفاق بزرگی برای این رشته است. شنا هم در حد محدود چند نفر ورزشکار اعزامی خواهد داشت.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار