تمرین تیم فوتبال پرسپولیس امروز پنجشنبه در تهران برگزار شد. جوان آنلاین: تیم فوتبال پرسپولیس سه شنبه گذشته، پس از پشت سر گذاشتن اردوی ۹ روزه در کشور قطر به تهران بازگشت و روز گذشته را با تصمیم کادرفنی استراحت کرد تا بازیکنان این تیم برای دور جدید تمرینات آماده شوند.
به گزارش مهر، از این رو شاگردان اوسمار ویه را ا ساعت ۱۱ امروز تمرین خود را با صحبتهای او آغاز کردند تا خود را برای شروع دور برگشت رقابتهای فصل جاری لیگ برتر آماده کنند.
اوسمار در ابتدای تمرین امروز از شاگردان خود خواست با تمرکز بالا روی هر بخش از تمرین، کار کنند و تمام مسابقات نیم فصل دوم را توجه به فاصله اندک امتیاز در بین مدعیان قهرمانی جدی بگیرند.
تیم فوتبال پرسپولیس نخستین بازی خود در دور برگشت لیگ بیست و پنجم را یکشنبه هفته آینده مقابل فجر سپاسی در شیراز برگزار میکند.