کد خبر: 1339823
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۴
مصر درصدد خرید رزم‌ناو‌های پیشرفته از اسپانیا مصر درصدد خرید رزمناو‌های پیشرفته اسپانیایی از نوع F-۱۱۰ برای نیروی دریایی خود است که در حال حاضر بزرگ‌ترین نیروی دریایی در کشور‌های عربی و آفریقا به حساب می‌آید.

جوان آنلاین: در گزارش منابع نظامی و اطلاعاتی که اخیراً در مجله نظامی «یسرائیل دیفنس» منتشر شد، آمده است که مصر رسماً درخواست خود را به اسپانیا برای خرید مجموعه‌ای از رزمناو‌ها در سال ۲۰۲۵ مطرح کرد و از آن زمان بررسی‌های فنی و استراتژیک مداومی میان دو طرف در جریان است.

به گزارش ایسنا، این مجله تصریح کرد که رژیم صهیونیستی با توجه بسیار، این توافق را زیر نظر دارد چراکه این امر شاخصی از رشد توانمندی‌های نظامی مصر و تاثیر احتمالی آن بر توازن منطقه‌ای است.

این مجله نظامی صهیونیستی تصریح کرد که مذاکرات رسمی میان نمایندگان ارتش مصر و شرکت اسپانیایی ساخت کشتی (NAVANTIA) آغاز شده است تا توافقی انجام شود که با استراتژی مصر برای به روزرسانی توانمندی‌های دریایی خود همخوانی داشته باشد.

طبق این گزارش، رزمناو F-۱۱۰ جدیدترین رزمناوی است که اسپانیا در حال حاضر تولید می‌کند و این رزمناو برای ماموریت‌های متعدد طراحی شده است که بر جنگ علیه زیردریایی‌ها و برخورد با تهدید‌های هوایی و زمینی متمرکز است و از ویژگی‌های فنی پیشرفته برخوردار است. 

در این گزارش آمده است که قاهره این شرط را مطرح کرده که صنایع مصری در این پروژه مشارکت داشته باشند و به صورت جزئی، در بخشی از ساخت آنها در مصر مشارکت داشته باشند.

یسرائیل دیفنس نوشت که موقعیت ژئوپلیتیک مصر که مشرف بر دریای مدیترانه و دریای سرخ است، تقویت توانمندی‌های دریایی مصر را به اولویت دفاعی مهمی در طرح‌های آینده آن تبدیل می‌کند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار