کد خبر: 1339492
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۹
حمایت سنای مکزیک از حاکمیت ملی در برابر تهدیدهای ترامپ همزمان با گفت‌وگوی وزیران امور خارجه مکزیک و آمریکا به دنبال تهدیدهای ترامپ، مجلس سنای مکزیک حمایت خود را از حاکمیت ملی این کشور در برابر واشنگتن اعلام کرد.

جوان آنلاین: مجلس سنای مکزیک در مواجهه با تهدیدهای دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا مبنی بر احتمال حمله زمینی به مکزیک با هدف ادعایی ریشه‌کن کردن فعالیت باندهای مواد مخدر، حمایت خود از حاکمیت ملی کشور را اعلام کرد.

به گزارش ایرنا، سنای مکزیک همچنین بر حمایت قاطع از کلائودیا شینباوم رئیس‌جمهوری این کشور تاکید کرد.

همزمان با موضع‌گیری آشکار دولت مکزیک در مخالفت با اظهارات مداخله‌جویانه ترامپ و در راستای تلاش‌ها برای تداوم همکاری مکزیکوسیتی با واشنگتن، وزیر امور خارجه مکزیک در نشستی با همتای آمریکایی خود، به بررسی وضعیت روابط دوجانبه پرداختند.

مارکو روبیو وزیر امور خارجه آمریکا در این جلسه بر ضرورت همکاری مستحکم‌تر میان دو کشور برای مقابله با باندهای مواد مخدر تاکید کرد.

ترامپ طی روزهای اخیر و پس از تجاوز علیه ونزوئلا، بار دیگر اقدام نظامی علیه باندهای مواد مخدر در مکزیک را مطرح کرد و این موضوع بر دامنه تنش‌ها افزود.

رئیس‌جمهوری آمریکا در پی تجاوز به ونزوئلا درباره مکزیک نیز مدعی شد: رئیس‌جمهوری مکزیک زن خوبی است اما کارتل‌ها، مکزیک را اداره می‌کنند نه او؛ و باید فکری به حال مکزیک کرد.

رئیس‌جمهوری مکزیک نیز در واکنش به اظهارات ترامپ تاکید کرد کشورش به طور قاطع با هرگونه مداخله خارجی در امور داخلی سایر کشورها، از جمله ونزوئلا، مخالف است.

وی تصریح کرد: مکزیک کشوری مستقل و با حاکمیت مستقل است و هرچند همکاری با آمریکا در مسائل مشترک مانند مقابله با قاچاق مواد مخدر و امنیت ادامه دارد، ولی این همکاری به‌معنای زیرپا گذاشتن حاکمیت و پذیرش مداخله نیست.

رئیس‌جمهوری آمریکا پیشتر یک فرمان اجرایی را امضا کرد که ماده مخدر فنتانیل را به عنوان سلاح کشتار جمعی طبقه‌بندی کرده که بر اساس گزارش پولیتیکو، به واشنگتن اختیارات قانونی بیشتری در مبارزه با قاچاق این ماده مخدر صنعتی و چه‌بسا حمله زمینی می‌دهد.

گفته می‌شود این ماده مخدر صنعتی که کاربردهای دارویی محدودی دارد، به شکل عمده از طریق مکزیک به آمریکا وارد شده و باندهای مواد مخدر با استفاده از مواد اولیه وارداتی از چین، آن را تولید می‌کنند.

برچسب ها: ترامپ ، مکزیک ، امریکا
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار