کد خبر: 1337640
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۵
کشف ۳۰۸ اشیای تاریخی دوره هخامنشی و ساسانی در چالوس فرمانده انتظامی چالوس از کشف و ضبط ۳۰۸ قطعه اشیای تاریخی متعلق به دوره‌های هخامنشی، ساسانی و عصر اسلامی در این شهرستان خبر داد.

جوان آنلاین: سرهنگ محسن سلیمانی اظهار کرد: در پی دریافت گزارشی مبنی بر قصد فروش تعدادی اشیای تاریخی توسط فردی در شهرستان چالوس، موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار مأموران پلیس اطلاعات و امنیت عمومی قرار گرفت.

به گزارش مهر، وی افزود: پس از هماهنگی‌های قضائی و انجام اقدامات اطلاعاتی، متهم شناسایی و در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر شد.

فرمانده انتظامی چالوس با بیان اینکه در این عملیات ۳۰۸ قطعه شیء تاریخی کشف شد، تصریح کرد: این اقلام شامل اشیای زینتی و زیورآلاتی نظیر گوشواره، انگشتر، مهره‌های سنگی و مروارید است که بنا بر نظر کارشناسان میراث فرهنگی، متعلق به دوره‌های هخامنشی، ساسانی و عصر اسلامی هستند.

سرهنگ سلیمانی خاطرنشان کرد: اصالت این اشیای تاریخی توسط کارشناسان میراث فرهنگی تأیید شده است، اما تاکنون قیمت‌گذاری نشده‌اند.

وی با تأکید بر اینکه این آثار بخشی از فرهنگ و تمدن غنی کشور محسوب می‌شوند، گفت: متهم پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شده و تحقیقات تکمیلی در این خصوص ادامه دارد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار