کد خبر: 1334818
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۱
نگرانی تل‌آویو از تلاش قطر برای خرید جنگنده‌های «اف-۳۵» منابع رسانه‌ای فاش کردند که رژیم صهیونیستی از مذاکرات جدی میان قطر و آمریکا برای خرید جنگنده‌های رادارگریز «اف-۳۵» ابراز نگرانی کرده و هشدار می‌دهد.

جوان آنلاین: رژیم صهیونیستی به دقت مذاکرات پیشرفته میان قطر و واشنگتن برای خرید جنگنده‌های «اف-۳۵» را دنبال می‌کند.

این مذاکرات بخشی از یک روند گسترده‌تر آمریکا است که هدف آن فروش هواپیماهای پیشرفته به کشورهای غرب آسیا از جمله عربستان و ترکیه است.

بر اساس گزارش شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی، تل‌آویو نگران است که این قراردادها بر برتری فناوری و عملیاتی نیروی هوایی این رژیم تأثیر بگذارد.

قطر پیش از این، حدود پنج سال پیش، درخواست مشابهی برای خرید «اف-۳۵» ارائه کرده بود که با مخالفت آمریکا روبه‌رو شد، اما شواهد کنونی نشان می‌دهد مذاکرات این بار جدی‌تر هستند و همین موضوع نگرانی‌های رژیم اشغالگر را افزایش داده است.

در همین راستا، دستگاه‌های امنیتی رژیم صهیونیستی در حال تدوین درخواست‌هایی برای جبران این موضوع هستند که شامل خرید ۲ اسکادران جدید از جمله یک اسکادران «اف-۳۵» و یک اسکادران پیشرفته «اف-۱۵ آی‌ای» به همراه بسته‌های تسلیحاتی گسترده می‌شود.

همچنین نگرانی رژیم صهیونیستی از احتمال از سرگیری فروش «اف-۳۵» به امارات پس از توقف پیشین آن ادامه دارد. نهادهای امنیتی اسرائیل تأکید دارند که هرگونه تأخیر در تصمیم‌گیری می‌تواند اولویت این رژیم را نزد شرکت‌های سازنده آمریکایی کاهش دهد و موجب تأخیر در تحویل هواپیماها نسبت به دیگر کشورها شود.

تل‌آویو بر این باور است که مرحله پیش رو نیازمند تصمیمات سیاسی سریع و توانایی برای مدیریت گفت‌وگوهای فشرده با واشنگتن است تا برتری نظامی رژیم صهیونیستی در سال‌های آینده تضمین شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار