کد خبر: 1333851
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۰
کاروان «فرزندان ایران سفیران پیروزی» در دوبی رژه رفتند
هت‌تریک طلایی در پاراآسیایی جوانان نمایندگان ایران در بازی‌های پاراآسیایی جوانان پیش از مراسم افتتاحیه، درو کردن مدال‌هــای رنگارنــگ را شـــــروع کردند
شیوا نوروزی

 جوان آنلاین: نمایندگان ایران در بازی‌های پاراآسیایی جوانان پیش از مراسم افتتاحیه، درو کردن مدال‌هــای رنگارنــگ را شـــــروع کردند. 
پنجمین دوره این بازی‌ها دیشب در دوبی افتتاح شد و کاروان «فرزندان ایران، سفیران پیروزی» با پرچمداری زهرا رحیمی در این مراسم رژه رفتند. ۱۹۴ ورزشکار کشورمان از روز گذشته و در ۱۱ رشته ورزشی رقابت خود را با رقبای آسیایی آغاز کردند و خیلی زود ایران وارد جدول مدالی مسابقات شد. 

 درخشش وزنه‌برداران
ملی‌پوشان پاراوزنه‌برداری در رقابت برای کسب مدال‌ها گوی سبقت را از بقیه ربودند و اولین مدال کاروان در این رشته به ارمغان آمد. زهرا پولادی در وزن ۴۱ کیلوگرم دختران پرقدرت ظاهر شد و با مهار وزنه‌های ۶۵، ۶۹ و ۷۰ کیلوگرم به هیچ حریفی اجازه قهرمانی نداد. اولین طلای کاروان در حالی به نام پولادی ثبت شد که حریفانی از ازبکستان و عراق مدال‌های نقره و برنز را به گردن آویختند. 
مهدیه احسانی به روند طلایی پاراوزنه‌برداران تداوم بخشید؛ ملی‌پوش دسته ۴۵ کیلوگرم، وزنه‌های ۴۵، ۵۶ و ۵۹ کیلوگرم را مهار کرد تا بالاتر از رقبای ازبکستانی و عربستانی، قهرمان رده سنی نوجوانان و جوان آسیا شود. پس از ثبت دومین طلای پاراوزنه‌برداری، امیرعلی رشیدی هم برای تصاحب سومین مدال زرین خیز برداشت. مهار دو وزنه ۱۲۶ و ۱۲۹ کیلوگرمی برای وزنه‌بردار دسته ۴۹ کیلوگرم کافی بود تا مدال طلا را به چنگ بیاورد. این در حالی است که رشیدی در مهار وزنه ۱۳۱ کیلوگرمی ناکام ماند. 
دو مدال نقره دیروز نیز در رشته پاراوزنه‌برداری برای کاروان ایران به ارمغان آمد. محمدجواد نصیری‌مقدم، ملی‌پوش ۵۴ کیلوگرم کشورمان با ثبت رکورد ۱۱۵ کیلوگرم روی سکوی نایب‌قهرمانی ایستاد و به مدال برنز بسنده کرد. مدال طلای این وزن به نماینده مغولستان رسید و ورزشکار قزاق نیز مدال برنز را به دست آورد. الناز متقیان هم مدال نقره وزن ۵۰ کیلوگرم دختران را به گردن آویخت. 

 صعود بسکتبالیست‌ها 
مسابقات بسکتبال باویلچر بازی‌های پاراآسیایی دوبی دیروز آغاز شد و تیم پسران ایران به مرحله یک‌چهارم نهایی صعود کرد. بسکتبالیست‌های جوان در سومین دیدار خود به مصاف ژاپن رفتند و ۱۶ بر ۸ شکست خورند. با این نتیجه ژاپن به‌عنوان صدرنشین گروه A صعود کرد و تیم‌ملی کشورمان نیز سهمیه دوم را به دست آورد. شاگردان غلامرضا نامی که پیش از این تیم‌های بنگلادش و عراق را برده بودند، با ثبت دو پیروزی و یک شکست امروز در مرحله یک‌چهارم نهایی به میدان می‌روند. محمدطا‌ها یارمحمدی، فواد مظفری افخم، ابوالفضل جلائی و امیرمهدی یوسفی ترکیب تیم ما را تشکیل  می‌دهند. 
تیم بسکتبال باویلچر دختران پس از شکست برابر تایلند، در مصاف با تیم بنگلادش ۱۴ بر ۴ به پیروزی رسید. زهرا نصری، رقیه صالحی، فاطمه مولایی و رقیه امیری با هدایت آذر همایون‌پور به بازی‌های پاراآسیایی اعزام شده‌اند و در ادامه مسابقات امروز دوباره باید دو بازی تکراری با تایلند و بنگلادش 
برگزار کنند. 

 سایر رشته‌ها
پسران پاراتنیس روی‌میز ایران شروعی امیدوارکننده در بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۲۵ داشتند. علی سامخانیان ۳ بر صفر رقیب قزاق را برد، اما مقابل حریف هندی کم آورد. سیدعلیرضا طباطبایی دیگر نماینده قزاقستان را شکست داد و بنیامین توحیدی نیز با عبور از سد جمعه الشهی از امارات، سومین پیروزی تیم پسران را رقم زد. علی راستی، امیرعلی چوگانیان و آرشام رمضانی، اما مقابل رقبایی از چین‌تایپه، ژاپن و فیلیپین 
شکست خوردند. 
تیم گلبال پسران و دختران نیز اولین پیروزی‌هایشان را ثبت کردند؛ تیم پسران عربستان را ۱۲ بر ۲ برد و تیم دختران هم ۴ بر ۲ از سد تایلند گذشت.

برچسب ها: ورزش ، پارالمپیک ، مسابقات
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار