کد خبر: 1327746
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۵
کره شمالی: آمریکا گستاخ تر شده است؛ تدابیر تهاجمی اتخاذ می کنیم وزیر دفاع کره شمالی در واکنش به ورود ناو هواپیمابر آمریکایی به آب های کره می گوید آمریکا گستاخ تر شده است و پیونگ یانگ تدابیر تهاجمی تری در تقابل با دشمنانش اتخاذ خواهد کرد.

جوان آنلاین: نو کوانگ شول وزیر دفاع کره شمالی، ضمن محکوم کردن ورود ناو هواپیمابر آمریکایی به کره جنوبی و بازدید اخیر مقامات آمریکایی و کره‌ای از مرز بین دو کره، تهدید به «اقدامات تهاجمی‌تر» کرد.

بر اساس گزارش رویترز، وزیر دفاع کره شمالی گفت: «اخیراً، ارتش آمریکا در اقدامات نظامی خود برای تهدید امنیت جمهوری دموکراتیک خلق کره گستاخ شده وعمداً تنش‌های سیاسی و نظامی را در منطقه تشدید کرده است. ما بر اساس اصل تضمین امنیت و دفاع از صلح با قدرت، اقدامات تهاجمی بیشتری علیه تهدید دشمنان نشان خواهیم داد.»

بنابر اعلام نیروی دریایی کره جنوبی، ناو هواپیمابر هسته‌ای جورج واشنگتن این هفته برای تجدید تدارکات و استراحت خدمه، وارد بوسان، کره جنوبی شد.

این در حالی است که پیت هگست، وزیر دفاع آمریکا و همتای کره جنوبی او اوایل این هفته از منطقه غیرنظامی اما به شدت مستحکم در امتداد مرز با کره شمالی بازدید کردند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار