کد خبر: 1325706
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۳
ادامه اعتصاب کارکنان غول هوافضای آمریکا کارکنان غول هوافضای آمریکا یعنی بوئینگ با رد پیشنهاد قراداد جدید این شرکت، به اعتصاب سه‌ماهه خود ادامه دادند.

جوان آنلاین: به نقل از گاردین، کارکنان شرکت بوئینگ در سه کارخانه ایالت‌های مرکزی آمریکا، جایی که هواپیما‌های نظامی و تسلیحات تولید می‌شود، روز یکشنبه با رد آخرین پیشنهاد مقامات این شرکت برای قرارداد دستمزد جدید، به ادامه اعتصابی رأی دادند که نزدیک به سه ماه در جریان است.

به گزارش تسنیم، این اعتصاب حدود ۳۲۰۰ ماشین‌کار در کارخانه‌های شهر ماسکوتا در ایالت ایلینوی و شهر‌های سنت‌لوئیس و سنت‌چارلز در ایالت میزوری را دربر می‌گیرد.

هرچند این اعتصاب از نظر گستردگی کوچک‌تر از اعتصاب سال گذشته توسط ۳۳ هزار کارگر بخش هواپیما‌های تجاری بوئینگ است، اما می‌تواند روند بهبود مالی این غول هوافضا را با چالش مواجه کند.

برایان برایانت، رئیس اتحادیه «انجمن بین‌المللی ماشین‌کاران و کارگران هوافضا» (IAM)، در بیانیه‌ای گفت: نتیجه رأی‌گیری امروز نشان داد که ادعای بوئینگ مبنی بر گوش دادن به کارکنانش نادرست است.

وی افزود: مدیران این شرکت همچنان به افرادی توهین می‌کنند که پیشرفته‌ترین هواپیما‌های نظامی جهان را می‌سازند؛ همان هواپیما‌ها و سامانه‌هایی که امنیت نیرو‌های ما و کشورمان را حفظ می‌کنند.

شرکت بوئینگ در واکنش به این رأی‌گیری اعلام کرد که از نتیجه آن ناامید شده و افزود که اختلاف آرا بسیار اندک بوده است.

این شرکت در بیانیه‌ای گفت که هرروز از کارگران بیشتری این نقل قول شنیده می‌شود که مایل به جدا شدن از صف اعتصاب هستند و ارزش پیشنهاد شرکت را درک می‌کنند.

بر اساس این گزارش، پیشنهاد اخیر که شامل قراداد پنج‌ساله می‌شد تقریباً مشابه پیشنهاد‌هایی بود که پیش‌تر نیز از سوی اعضای اتحادیه این رد شده بود.

برچسب ها: بوئینگ ، اعتصاب ، آمریکا
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار