کد خبر: 1325415
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۵
پوتین از موشک خاص و جدید روسیه با سوخت هسته‌ای رونمایی کرد ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در جریان بازدید خود از پست فرماندهی خط مقدم جنگ با اوکراین از موشک بوروستنیک(Burevestnik) با سوخت هسته‌ای رونمایی کرد.

جوان آنلاین: ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در جریان بازدید خود از پست فرماندهی خط مقدم جنگ با اوکراین از موشک بوروستنیک با سوخت هسته‌ای رونمایی کرد که «هیچ نمونه مشابهی در سراسر جهان ندارد» و می‌تواند «علیه مکان‌های حفاظت‌شده در هر کجا» استفاده شود.

این موشک که در سال ۲۰۲۳ آزمایش نهایی خود را انجام داده، با یک راکتور هسته‌ای کار می‌کند و قادر به حمل کلاهک هسته‌ای است.

پوتین با اشاره به محاصره بیش از ۱۰ هزار سرباز اوکراینی در منطقه خارکف و دونتسک خواستار اتخاذ تدابیری برای به حداقل رساندن تلفاتِ سربازانی که قصد دارند تسلیم شوند، شد.

وی اشاره کرد که، «برخی سربازان اوکراینی که سعی داشتند تسلیم شوند، از پشت(توسط نیروهای خودی) مورد اصابت گلوله قرار گرفتند.»

پوتین از موشک خاص و جدید روسیه با سوخت هسته‌ای رونمایی کرد

پوتین با بیان اینکه ارتش اوکراین از غیرنظامیان به عنوان سپر انسانی استفاده می‌کند همچنین تاکید کرد، «باید همه اقدامات ضروری برای تضمین امنیت غیرنظامیانی که توسط سربازان اوکراینی به عنوان سپر استفاده می‌شوند، انجام شود.»

پیش از این، والری گراسیموف فرمانده ارتش روسیه در جریان این بازدید از محاصره ۱۰ هزار نفر از نیروهای ارتش اوکراین در دو منطقه جداگانه خبر داد.

وی گفت، ۵۰۰۰ نیروی اوکراینی در کوپیانسک، منطقه خارکف و ۵۵۰۰ نفر در کراسنوارمیسک، در منطقه دونتسک تحت محاصره نیروهای ارتش روسیه قرار دارند.

برچسب ها: پوتین ، روسیه ، موشک
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار