کد خبر: 1320895
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۷
اصلاح برخی از احکام مهریه در دستور کار مجلس گزارش کمیسیون قضائی و حقوقی درمورد طرح اصلاح موادی از قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی و برخی از احکام راجع به مهریه در دستور صحن علنی مجلس شورای اسلامی قرار گرفت.

جوان آنلاین: جلسه امروز چهارشنبه (۹مهرماه) صحن علنی مجلس شورای اسلامی دقایقی قبل به ریاست محمدباقرقالیباف و حضور ۱۹۸ نماینده آغاز شد.

در جلسه امروز ادامه رسیدگی به گزارش شور دوم کمیسیون فرهنگی در مورد لایحه نظام جامع باشگاه داری و گزارش کمیسیون قضائی و حقوقی در مورد طرح اصلاح موادی از قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی و برخی از احکام راجع به مهریه در دستور کار قرار دارد.

گزارش کمیسیون صنایع و معادن در مورد طرح توسعه بهره برداری و ارتقای ایمنی معادن زغال سنگ و گزارش کمیسیون اجتماعی در مورد لایحه اصلاح ماده (۳۷) قانون تأمین اجتماعی نیز در دستور کار امروز صحن علنی مجلس شورای اسلامی قرار دارد.

همچنین قرار است امروز گزارش کمیسیون قضائی و حقوقی در مورد لایحه الحاق دولت جمهوری‌اسلامی‌ایران به معاهده مراکش برای تسهیل دسترسی افراد نابینا، کم بینا یا دارای دیگر معلولیت‌های خوانشی توسط نمایندگان مجلس بحث و بررسی شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار