کد خبر: 1319685
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۰
امید سپاهان و استقلال به کسب نخستین برد
چشم پرسپولیس به جایگاه تراکتور هفته پنجم رقابت‌های لیگ برتر عصر امروز با برگزاری دو دیدار تراکتور- فجرسپاسی و پرسپولیس- ملوان آغاز و عصر جمعه با برگزاری پنج دیدار دیگر پیگیری می‌شود که طی آن گل‌گهر با فولاد، خیبر با سپاهان، ذوب‌آهن با آلومینیوم، شمس‌آذر با استقلال و استقلال خوزستان با مس رفسنجان دیدار می‌کنند. 
دنیا حیدری

جوان آنلاین: هفته پنجم رقابت‌های لیگ برتر عصر امروز با برگزاری دو دیدار تراکتور- فجرسپاسی و پرسپولیس- ملوان آغاز و عصر جمعه با برگزاری پنج دیدار دیگر پیگیری می‌شود که طی آن گل‌گهر با فولاد، خیبر با سپاهان، ذوب‌آهن با آلومینیوم، شمس‌آذر با استقلال و استقلال خوزستان با مس رفسنجان دیدار می‌کنند. 
سوت بازی‌های این هفته ساعت ۱۷ عصر پنج‌شنبه در ورزشگاه یادگار امام تبریز به صدا درمی‌آید، جایی که تراکتور از فجرسپاسی شیراز پذیرایی می‌کند. تیمی که بعد از سال‌ها بار دیگر به سطح اول فوتبال کشور بازگشته و در طول چهار هفته گذشته نتایج قابل قبولی کسب کرده است. تراکتور، اما برخلاف شروع پرانتقادش که با شکست مقابل استقلال همراه بود، در ادامه با مس رفسنجان به تساوی بدون گل دست یافت و سپس آلومینیوم و دست‌آخر نیز سپاهان را از سد راه برداشت تا صدرنشین شود. 
شاگردان اسکوچیچ بعد از تساوی در لیگ نخبگان آسیا برابر شباب‌الاهلی امارات، سپاهان را از سد راه برداشتند تا سرانجام با دو برد پی‌درپی، چهره یک مدعی را از خود به نمایش بگذارد، اما سرخپوشان تبریزی به واسطه تفاضل گل بهتر نسبت به گل‌گهر و خیبر خرم‌آباد در رده نخست جدول قرار دارند و کوچک‌ترین لغزشی حسرت حفظ صدرنشینی را به دل تراکتور می‌گذارد. به همین دلیل هم هست که اسکوچیچ تأکید می‌کند اگر فجر را نبریم، ارزش پیروزی مقابل سپاهان از بین می‌رود. تراکتور در این دیدار تنها ترابی را به دلیل مصدومیت به همراه ندارد. 
در دیگر بازی امروز، پرسپولیس ساعت ۱۹ در ورزشگاه شهدای شهرقدس میزبان ملوان است. پرسپولیس در حالی با کسب شش امتیاز از سه تساوی و یک برد و به واسطه تفاضل گل کمتر نسبت به چادرملو و پیکان رده ششم جدول را در اختیار دارد که این فصل نتوانسته از امتیاز میزبانی خود بهره ببرد و رضایت هوادارانش را جلب کند، به‌طوری‌که بعد از تساوی هفته گذشته مقابل چادرملو، بار دیگر صبر هواداران این تیم لبریز شد تا درویش را با شعار‌های تند و تیز خود به باد انتقاد بگیرند. 
مدیری که هنوز نتوانسته نیاز‌های تیم و خواسته‌های هاشمیان را برآورده کند و همین مسئله دست سرمربی جوان پرسپولیس را هم در پوست گردو قرار داده و کار سرخپوشان را مقابل ملوان سخت‌تر کرده است. 
تیمی که بعد از دو تساوی و یک برد، هفته گذشته نخستین باخت این فصل خود را مقابل گل‌گهر متحمل شد و حالا بی‌شک در پی جبران است، خصوصاً که با توجه به نزدیکی امتیازهای، یک برد می‌تواند تغییر قابل توجهی در جایگاه تیم‌ها ایجاد کند، اما پرسپولیس هم صرف یک برد و لغزش تراکتور می‌تواند خود را به صدر جدول برساند و بی‌شک این تنها هدف هاشمیان در مصاف با ملوان است. 
رقابت‌های عصر جمعه ساعت ۱۷ با برگزاری همزمان دو دیدار گل‌گهر- فولاد و خیبر خرم‌آباد- سپاهان برگزار می‌شود. سپاهانی که این فصل با کسب نتایج غیرمنتظره (دو امتیاز از دو تساوی و دو باخت) در رده چهاردهم جدول قرار دارد و علاوه بر لیگ، در لیگ قهرمانان آسیا سطح ۲ نیز به تیم ناشناخته الحسین اردن باخت تا نشان دهد که هیچ شباهتی به مدعی ندارد. 
زردپوشان اصفهانی بعد از شکست هفته گذشته مقابل تراکتور این هفته مهمان خیبر خرم‌آباد هستند. تیمی که این فصل خوش درخشیده و صرفاً به واسطه تفاضل گل کمتر است که جایگاه خود در صدر جدول را به تراکتور تقدیم کرده است. 
با وجود پایان محرومیت و بازگشت نورافکن به ترکیب زردپوشان، نویدکیا امیدوار است مثلث خط میانی جهش قابل توجهی در عملکرد تیمش ایجاد کند، اما باید دید نورافکن، عارف حاجی‌عیدی و ریکاردو آلوز می‌توانند با بازی درگیرانه، انتظارات سرمربی جوان سپاهان را برای تغییر روند نتیجه‌گیری این تیم و کسب نخستین برد این فصل برآورده کنند.
یکی دیگر از بازی‌های حساس عصر جمعه که سوت آغاز آن ساعت ۱۹ به صدا درمی‌آید، میزبانی شمس‌آذر از استقلال است.
 استقلال که این فصل با وجود هزینه بسیار نتوانسته نتایج قابل قبولی ارائه دهد و علاوه بر لیگ در لیگ قهرمانان آسیا (سطح ۲) نیز نتیجه‌ای ناباورانه را رقم زد، با کسب تنها پنج امتیاز از چهار بازی اخیر در رده هشتم جدول قرار دارد، آن‌هم به واسطه تفاضل گل بهتر نسبت به فجر. 
آبی‌پوشان در این بازی علاوه بر ساپینتو، رامین رضاییان را هم به دلایل انضباطی در اختیار ندارند. اما عارف غلامی با پشت سر گذاشتن مصدومیت، آماده حضور مجدد در ترکیب آبی‌پوشان پایتخت است. 
تیمی که امیدوار است بعد از تساوی با پیکان و باخت افتضاحی که مقابل الوصل امارات متحمل شد، حداقل برابر قعرنشین لیگ نخستین برد این فصل را بچشد. هرچند که بازگشت ساپینتو به نیمکت استقلال سروصدای زیادی به پا کرد، اما این مربی به‌رغم وعده‌هایی که داده بود هنوز بعد از گذشت پنج هفته موفق به کسب برد نشده است.

برچسب ها: پرسپولیس ، فوتبال ، ورزش
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار