کد خبر: 1319306
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۷
کاخ سفید: به رسمیت شناختن کشور فلسطین «پاداشی برای حماس» است سخنگوی کاخ سفید گفت «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا با متحدان واشنگتن که اعلام کردند کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند، «مخالف» است و «معتقد است که این پاداشی به حماس است.»

جوان آنلاین: اظهارات «کارولین لویت» سخنگوی کاخ سفید یک روز قبل از سخنرانی ترامپ در مجمع عمومی سازمان ملل و در حالی مطرح شد که رئیس جمهور آمریکا با اعلامیه هماهنگ شده روز یکشنبه انگلیس، کانادا، استرالیا و پرتغال مبنی بر به رسمیت شناختن کشور فلسطین مخالفت کرده است.

به نقل از پایگاه خبری پالتیکو، اکثر کشورهای عضو سازمان ملل کشور فلسطین را به رسمیت شناخته‌اند.

سخنگوی کاخ سفید همچنین ادامه داد ترامپ این اقدام را «فقط حرف بیشتر و عمل ناکافی از سوی برخی از دوستان و متحدان ما» می‌داند.

وی خاطرنشان کرد ترامپ احساس می‌کند که این اقدام هیچ کمکی به آزادی اسرای یهودی نمی‌کند که هدف اصلی در حال حاضر در غزه است. این اقدام هیچ کمکی به پایان دادن به این درگیری و به پایان رساندن این جنگ نمی‌کند.

سخنگوی کاخ سفید همچنین افزود ترامپ در جریان سخنرانی امروز (سه شنبه) مجمع عمومی سازمان ملل قرار است بیشتر به این مساله بپردازد.

برچسب ها: کاخ سفید ، فلسطین ، حماس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار