کد خبر: 1315708
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۱
اداره کل آموزش وپرورش استان گلستان :
اجرای طرح مردمی‌سازی ساخت مدرسه ۳ کلاسه در روستای نوده شریف قدرت اله نظری مدیرکل آموزش و پرورش گلستان به همراه محمود نسرکانی، دبیر قرارگاه جهادی نهضت ملی مدرسه سازی،به دعوت دهیار وشورای محل با حضور در روستای نوده شریف و گفتگو با اهالی، به تشریح طرح مردمی‌سازی ساخت مدرسه پرداختند.

به گزارش جوان آنلا ین : قدرت اله نظری، مدیر کل آموزش و پرورش با تأکید بر اهمیت مشارکت مردمی، گفت: «مشارکت و مردمی‌سازی، مهم‌ترین رویکرد نهضت مدرسه‌سازی است.»

وی افزود: «در فرآیندنهضت توسعه عدالت آموزشی، حضور ومشارکت مردم ، درک متقابل از پروژه و انسجام و همدلی، سرعت اجرای اقدامات را افزایش خواهد داد.»

 وی اجرای پروژه‌های نهضت مدرسه‌سازی را آغاز تحولات بزرگ در کشور دانست و اظهار کرد: «سابقه نداشته است که رئیس‌جمهور تا این اندازه به نظام تعلیم و تربیت توجه و دغدغه داشته باشد.»

 وی ادامه داد: «دیدگاه رئیس‌جمهور نسبت به حل مسائل آموزش‌وپرورش بسیار هوشمندانه وعالمانه است و معتقدند راه نجات مدرسه‌سازی تنها در گرو مشارکت واقعی مردم است.»

وی افزود: «الگوی رئیس‌جمهور برای پیشبرد این نهضت، الگویی جوششی و دغدغه‌مند از پایین به بالا است و نیاز اصلی که توسط مردم شناسایی شده، مدرسه‌سازی است.»  مدیر کل آموزش و پرورش با تأکید بر اهمیت مشارکت مردمی، گفت: «مشارکت و مردمی‌سازی، مهم‌ترین رویکرد نهضت مدرسه‌سازی است.»

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها