کد خبر: 1314530
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۵
نعیم قاسم: اجازه نمی‌دهیم اسرائیل در لبنان، جولان بدهد دبیرکل حزب الله لبنان با اشاره به لزوم حفظ سلاح این جنبش برای مقابله با رژیم صهیونیستی، طرح انحصار سلاح در دست دولت لبنان را یک طرح آمریکایی-اسرائیلی دانست که برای فتنه داخلی در این کشور طراحی شده است.

جوان آنلاین: دبیرکل حزب الله لبنان در آغاز سخنرانی خود به نقش سید عباس الموسوی در مجلس اعلای اسلامی شیعیان لبنان پرداخت و گفت: این شهید بزرگوار در خدمت مقاومت بود و نقش بسیار مهمی در جنبش حزب الله ایفا کرده است.

به گزارش فارس، وی با اشاره به مفقود شدن امام موسی صدر نیز گفت: این شهید بزرگوار تغییر بسیار مهمی در لبنان به وجود آورد. وی پیشوای نیروهای مقاومت بود. امام موسی صدر، به اتحاد ملی در لبنان باور راسخ داشت.

قاسم با تاکید بر اینکه امام موسی صدر می‌گفت منطقه جنوب لبنان به نیابت از کل مردم این کشور و عرب‌ها با اسرائیل مقابله کرد، ادامه داد: ما با امام موسی صدر عهد می‌بندیم که همچنان زیر لوای مقاومت حرکت خواهیم کرد.

هماهنگی حزب الله با ارتش لبنان علیه تروریستها

وی با اشاره به درگیری‌های نیروهای لبنانی با تروریست‌ها در سال ۲۰۱۷ در ارتفاعات رأس بعلبک و القاع گفت: در آن زمان این تصمیم به صورت قاطعانه توسط میشل عون رئیس جمهور شجاع و اسبق لبنان گرفته شد؛ هرچند که از این نظر تحت فشار آمریکا قرار داشت.

قاسم با تاکید بر اینکه در آن جنگ، حزب الله با ارتش لبنان به فرماندهی جوزف عون کاملاً هماهنگ بود، تصریح کرد: ارتش لبنان و حزب الله در آن جنگ پیروزی بسیار بزرگی به دست آوردند.

اعلام آمادگی حزب‌الله برای همکاری با دولت لبنان علیه اسرائیل

دبیر کل حزب الله گریزی هم به حملات رژیم صهیونیستی به یمن زد و گفت: اسرائیل، یمن را بمباران می‌کند ولی مطابق معمول هدف این بمباران، اهداف غیرنظامی هستند. یمنِ بزرگوار، موضع استثنایی در قبال مردم اتخاذ کرده و همچنان به حمایت از آنها ادامه می‌دهد.

نعیم قاسم ضمن ابراز تعجب از وادادگی کشورهای عربی و مسلمانان در قبال جنایات رژیم صهیونیستی و بی‌توجهی به آن، در خصوص لبنان گفت: لبنان نیازمند بازپس‌گیری حاکمیت بر اراضی خود است. تمام مشکلاتی که ما با آن روبرو هستیم به خاطر اسرائیل و آمریکاست.

وی با تاکید بر اینکه دولت لبنان باید طرحی را پیاده سازی کند که حاکمیت این کشور را بار دیگر بازگرداند، تصریح کرد: ما بدون حاکمیت، هیچ‌گونه ثباتی نخواهیم داشت. ما از دولت می‌خواهیم در خصوص بازپس‌گیری حاکمیت، از طریق دیپلماسی وارد عمل شود، ارتش را مسلح کند و راهبرد دفاعی را تدوین سازد.

دبیر کل حزب الله با تاکید بر اینکه نخبگان لبنان باید به دولت این کشور کمک کنند تا طرح های برای بازپسگیری حاکمیت ملی طراحی شود، خاطرنشان کرد: من این شعار را برای امروز انتخاب کردم "ما از دولت لبنان می‌خواهیم حاکمیت ملی را باز پس گیرد". لذا ما در راستای این مسئله حرکت خواهیم کرد تا به دولت بگوییم برای تحقق حاکمیت در کنارش هستیم.

حزب‌الله، پشتیبان ارتش لبنان است، نه جایگزین آن

دبیر کل حزب الله در ادامه گفت: برخی در لبنان، معنای مقاومت و اقدامات حزب الله را نمی‌دانند؛ مقاومت برای آزادسازی است، مقاومت متعلق به مردم لبنان بوده و به منزله ایمان و اراده است. مقاومت، نوعی ملی گرایی و ایستادگی است. لذا نقطه مقابل آن به معنای تحقیر، تسلیم شدن و سر خم کردن است.

نعیم قاسم با تاکید بر اینکه حزب الله به منزله یک ارتش برای کشور دیگری نیست، ادامه داد: حزب الله یاور ارتش ملی لبنان است، نه جایگزین آن؛ حزب الله از ارتش حمایت کرده و به آن کمک خواهد کرد. این ارتش است که نخستین مسئول دفاع از کشور خواهد بود. لذا ما موافق تجهیز تسلیحاتی ارتش هستیم و معتقدیم که باید به مسئولیت خود عمل کند.

وی با تاکید بر اینکه حزب الله برای مقابله با اسرائیل به وجود آمد، خاطرنشان کرد: از همه می‌خواهم که در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌ای در خصوص بازپس‌گیری حاکمیت لبنان، به دولت پیشنهاد بدهند. ما همه باید به دولت کمک کنیم. من از احزاب و نخبگان می‌خواهم در این زمینه به یاری دولت بشتابند.

نعیم قاسم با بیان اینکه حزب الله، دشمن را شکست خواهد داد و مانع از تحقق اهداف آن خواهد شد، تاکید کرد: حزب الله توانست به مدت ۱۷ سال باعث ایجاد بازدارندگی در برابر اسرائیل شد. این یک دستاورد استثنایی است. ما با سه‌گانه ارتش-ملت- مقاومت توانستیم اسرائیل را به عقب برانیم.

اجازه نمی‌دهیم اسرائیل در لبنان جولان بدهد

نعیم قاسم ضمن تمسخر ایده‌های مخالفان حزب الله برای خلع سلاح مقاومت، گفت: اگر ما به مقاومت ادامه ندهیم، آیا تسلیم شدن در برابر اسرائیل، تنها راه چاره ماست؟. حزب الله، سد مستحکمی ‌خواهد بود تا اجازه ندهد اسرائیل به اهدافش دست پیدا کند. اسرائیل نخواهد توانست در لبنان بماند و اهداف توسعه طلبانه خود را در کشورمان محقق کند.

وی مصوبه جدید دولت برای خلع سلاح حزب‌الله را غیرقانونی دانست و گفت: این مصوبه با دیکته‌های آمریکا و اسرائیل تصویب شده است. اگر دولت به این مسیر ادامه دهد قطعاً امانت‌دار لبنان نخواهد بود. ما به هر حال می‌توانیم با اسرائیل مقابله کنیم و این مسئله ادامه خواهد داشت.

دبیر کل حزب الله به با تاکید بر اینکه تمامی مفاسد در لبنان با حمایت آمریکا انجام می‌گیرد، تصریح کرد: حرکتی که آمریکا در لبنان آغاز کرده برای تخریب کشور ما و تلاش برای فتنه افروزی است؛ زیرا آمریکا همچنان لبنان را تحت تحریم دارد و مانع از بازسازی می‌شود.

وی ضمن طرح این پرسش که آیا خواستار خلع سلاح گروهی هستیم که لبنان را آزاد کرده، خاطرنشان کرد: سلاحی را که از ما در برابر دشمن حمایت می‌کند، هرگز کنار نخواهیم گذاشت. ما اجازه نخواهیم داد اسرائیل در لبنان جولان بدهد. سلاح به منزله روح، شرافت و کرامت ماست و اجازه نمی‌دهیم از ما گرفته شود.

شروط حزب الله برای بررسی سند راهبرد دفاعی

دبیرکل حزب الله با تاکید بر اینکه ما حامیان زیادی داریم که بیش از نیمی از ملت لبنان را تشکیل می‌دهند، گفت: همه این افراد، حامی حمایت از سلاح و عزت لبنان هستند. هر کس به دنبال خلع سلاح است می‌خواهد جان ما را بگیرد و در آن صورت، جهان شاهد قدرت نمایی ما خواهد بود.

قاسم خطاب به مسئولان دولتی گفت: به آنچه بر سر آن توافق کردیم، پایبند باشیم. ما به آنچه عهد بستیم، پایبند بودیم؛ شما نیز باید با اسرائیل مقابله کنید. ما در کنارتان هستیم و از شما حمایت خواهیم کرد و با هم وطن را آباد خواهیم کرد.

وی درباره راهکار پیشنهادی حزب الله گفت: نقشه راهی وجود دارد که باید دشمن را سرزمین‌مان خارج کنید، حملات اسرائیل را متوقف سازید، و خاک لبنان را آزاد کنید، بازسازی را کلید بزنید و پس از این اقدامات، ما راهبرد دفاعی را بررسی خواهیم کرد. ما به اقدام در برابر اقدام باور نداریم. آنها باید این توافق را اجرا کنند و پس از آن راهبرد دفاعی را بررسی خواهیم کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار