کد خبر: 1310781
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۹
رئیس شورای اسلامی شهر کرج :
رفع مشکلات مناطق کم‌ برخوردار ادامه دارد در آیینی که با حضور رئیس شورای اسلامی شهر کرج و جمعی از اعضای شورای اسلامی شهر کرج و مسئولان محلی برگزار شد، سرای محله الغدیر، تعریض بلوار ارم و بوستان سروفاز ۳ در بلوار شهید پاکدل به بهره‌برداری رسید.

رئیس شورای اسلامی شهر کرج در این مراسم با اشاره به سیاستگذاریها و اقدامات صورت گرفته در سالهای گذشته اظهار کرد : ما محلات را به دقت بررسی کردیم و با ریلگذاری و سیاستگذاری مناسب، گامهای مؤثری برای رفع مشکلات مناطق کم برخوردار برداشته شده است، اما هنوز راه طولانی در پیش داریم.

وی افزود: این دومین یا سومین افتتاح رسمی در منطقه است و پروژه های بیشتری در این نقطه در حال اجراست که به زودی شاهد بهرهبرداری آنها خواهیم بود. این اقدامات تا حدی توانسته اند مشکلات منطقه و شهر را کاهش دهند.

محمدی ضمن قدردانی از تلاشهای حجت الاسلام رضایی، امام جمعه و سرهنگ فرمانی، مسئول منطقه، بر اهمیت استمرار پیگیری مشکلات تاکید کرد و گفت: مسئولیت در مناطق حاشیه ای و مرکزی بسیار سنگین است و باید با تمام توان برای بهبود شرایط تلاش کنیم.

رئیس شورای اسلامی شهر کرج به بحران ناترازی انرژی اشاره کرد و یادآور شد: هزینه های نگهداری فضای سبز کاخ مروارید در شرایط بحران انرژی بالا رفته و ضروری است این فضا به شکلی بهینه در اختیار مردم قرار گیرد.

وی در ادامه به همکاری دستگاههای مرتبط اشاره کرد و افزود: مدیریت شهری و ادارات آب و برق در تلاش هستند با احداث منابع ذخیره آب، تعویض چراغهای کم مصرف و بهرهگیری از انرژی خورشیدی، بحران آب و برق را مدیریت کنند.

محمدی ضمن تشکر از همراهی رسانه ها، نیروهای انتظامی و راهور خاطرنشان کرد: تعریض خیابان چهارم و تکمیل آسفالت بلوار ارم از مطالبات مردمی بود که به انجام رسید و پروژههای کاخ مروارید نیز در آینده نزدیک به بهرهبرداری خواهد رسید.

 

برچسب ها: البرز ، کرج ، شهرداری کرج
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار