کد خبر: 1307292
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۶
سردار رادان:
دشمن صهیونیستی اگر مجدد اشتباه کند جواب قاطع‌تر دریافت خواهد کرد فرمانده انتظامی کشور با تاکید بر اینکه ملت ایران در جنگ ۱۲ روزه پشتوانه نیرو‌های مسلح بودند، گفت: دشمن صهیونیستی اگر مجدد اشتباه خود را تکرار کند، جواب قاطع‌تر و محکم‌تر دریافت خواهد کرد.

جوان آنلاین: سردار سرتیپ پاسدار احمدرضا رادان روز دوشنبه در حاشیه مراسم گرامی‌داشت شهدای اقتدار و امنیت فراجا که در حسینیه چهارده معصوم پلیس تهران بزرگ برگزار شد، در جمع خبرنگاران گفت: نیرو‌های فراجا آماده جانفشانی در راه برقراری امنیت ملت ایران است.

به گزارش ایرنا، سردار رادان با اشاره به حضور مردم در تشییع شهدای فراجا و پس از آن در مراسم خاکسپاری شهدای جنگ ۱۲ روزه، افزود: دشمن که زیادتر باشد، انسجام هم بیشتر است. در این جنگ هم بر همگان ثابت شد که دشمن بسیار اشتباه فکر می‌کرد. در پی این جنگ تحمیلی انسجام ملت ایران بیشتر شد.

فرمانده کل انتظامی کشور، با تأکید بر حمایت مردمی از پلیس گفت: حضور پرشور مردم نشان می‌دهد که پلیس را خادم واقعی خود می‌دانند. پلیس نیز برای حفظ امنیت مردم، چه در جنگ داخلی و چه در مقابله با دشمن خارجی، از جان خود دریغ نمی‌کند.

وی با اشاره به حملات اخیر رژیم صهیونیستی و خشم دشمنان از اقتدار ایران افزود: دشمنان با این اقدامات در تلاش بودند تا روحیه مردم را تضعیف کنند، اما خون پاک شهدا به تقویت انسجام ملی و پیروزی نهایی کمک کرد.

برخورد قاطع با مخلان امنیت ادامه دارد

فرمانده کل انتظامی کشور در ادامه با هشدار به اراذل و اوباش و سارقان گفت: برخورد قاطع پلیس با مخلان امنیت، بدون هیچ‌گونه مماشاتی ادامه خواهد داشت. دشمنان و مجرمان بدانند که ملت ایران هرگز از تهدید‌ها و فشار‌ها نمی‌هراسد و پاسخ محکم‌تری نسبت به گذشته دریافت خواهند کرد.

بر اساس این گزارش، آیین گرامیداشت شهدای اقتدار و امنیت پلیس در جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی به ایران اسلامی عصر امروز دوشنبه ۲۳ تیر با حضور مسعود پزشکیان رئیس جمهور، سردار احمدرضا رادان فرماندهی انتظامی کشور، اسکندر مومنی وزیر کشور، محسن حاجی‌میرزایی رئیس دفتر رئیس جمهور، خانواده‌های معظم شهدای پلیس و عموم مردم برگزار و در این مراسم از رشادت‌ها و جانفشانی‌های شهدای اقتدار و امنیت پلیس در جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی به ایران اسلامی تجلیل شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار