کد خبر: 1307061
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۳
استفاده از بهترین تجهیزات برای VAR در ورزشگاه آزادی سرپرست دپارتمان داوران فدراسیون فوتبال گفت که از بهترین تجهیزات در ورزشگاه آزادی برای کمک داور ویدیویی استفاده خواهد شد.

جوان آنلاین: مسئولان صدا و سیما به همراه نماینده شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی برای تعیین جانمایی دوربین‌های VAR در ورزشگاه آزادی ظهر امروز با دعوت مسئولان فدراسیون در سالن روابط عمومی تشکیل جلسه دادند.

به گزارش ایرنا، در این جلسه موارد فنی مختلف برای ارتباط بدون مشکل دوربین‌ها با اتاق داوران VAR مورد بحث قرار گرفت. همچنین محل قرارگیری دوربین‌ها طبق استاندارد‌های مورد تایید AFC نیز مورد صحبت بود.

محسن حکیم مسئول دپارتمان VAR فدراسیون در خصوص این جلسه گفت: جلسه خوبی برگزار شد که به زیرساخت و بستر‌های فیبر نوری ورزشگاه حهت اتصال موقعیت‌های دوربین به اتاق VAR اختصاص داشت.

سرپرست دپارتمان VAR درباره اهمیت استفاده از بهترین تجهیزات در ورزشگاه آزادی تاکید کرد: با توجه به وسعت استادیوم آزادی و نیاز اتصال ماشین واحد سیار به اتاق VAR مقرر گردید از بهترین تجهیزات نظیر فیبر نوری استفاده شود. قرار شد همزمان با روند بازسازی ورزشگاه آزادی موارد مورد تاکید برای دوربین‌های VAR نیز فراهم شود تا بازی‌هایی که میزبانی‌اش در این استادیوم خواهد بود با بهترین شرایط پخش و مورد بررسی داوران در اتاق VAR و تماشاگران تلویزیونی قرار بگیرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار