کد خبر: 1304900
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۳
صالحی امیری: موزه‌ها تا اعلام شرایط عادی بسته خواهند بود وزیر میراث فرهنگی گفت: زمانی که دولت شرایط عادی را برای کشور اعلام کند موزه‌ها و اماکن تاریخی نیز باز خواهند شد.

جوان آنلاین: رضا صالحی امیری در حاشیه نشست با هتلداران و نمایندگان جوامع گردشگری کشور که امروز در یکی از هتل‌های تهران برگزار شد به خبرنگار مهر گفت: زمانی که جمع بندی دولت این باشد که وضعیت کشور عادی است مراکز موزه‌ای و تاریخی را باز خواهیم کرد.

به گزارش مهر، وزیر میراث فرهنگی گفت: در موزه‌ها و در اماکن تاریخی نگرانی وجود داشت ولی تمام توان را بسیج کردیم همه آثار با ارزش ملت را به مخازن منتقل کرده و سعی کردیم که از این سرمایه بزرگ فرهنگی و تمدن ملت حفاظت کنیم. مردم بدانند که سربازانشان بیدار هستند و از فرهنگ و تمدن ایران حفاظت می‌کنند.

وی همچنین درباره گزارش هتلداران و فعالان گردشگری از وضعیت پساجنگ گفت: فعالان گردشگری گزارش خوبی از وضعیت ارائه کردند. این گزارش را در دولت مجدد مطرح می‌کنم. مشکلاتی هم داشتند که کاملاً طبیعی بوده و ناشی از جنگ است. همه دستگاه‌ها به طور طبیعی در جنگ هزینه‌ها و خسارت‌هایی متحمل می‌شوند که از جمله جامعه بزرگ گردشگری که باید به آن توجه کرد. قرار شد کمیته‌ای با جامعه هتلداران و معاونت گردشگری تشکیل و ارزیابی شود که چه سازو کار‌هایی باید برای این جامعه انجام داد. تا در دولت مطرح کنیم.

وی گفت: زمانی جنگ قابل تحمل می‌شود که یک ملت در کنار هم قرار گیرند دولت هم تلاش کرد که تا فشار‌هایی که در مردم هست را کمتر کنند. برای اقامت کسانی که در این جنگ منازل مسکونی شأن بمباران شد، مجروحین و خانواده‌های شهدای جنگ تصمیم گیری‌های خوبی دارد که از طریق سخنگو دولت به اطلاع مردم خواهد رسید. دولت در این مدت تلاش کرد که آنچه نیاز جامعه است از بهداشت و درمان گرفته تا خدمات رسانی و تهیه کالا‌های اساسی تأمین شود.

صالحی امیری بیان کرد: آنچه که ما سراسر کشور گزارش داریم این است که خوشبختانه در ایام جنگ کمبود جدی احساس نشد، اما ما بار‌ها تاکید کردیم که جنگ هست و جنگ مشکلات خاص خودش را دارد. با این حال به خاطر همه کمبود‌ها من از طرف دولت از ملت ایران عذرخواهی می‌کنم ما باور داریم که این ملت شایسته بهترین‌ها هستند قول می‌دهیم که با همه توان با همه ظرفیت و امکانات در کنار مردم قرار گیریم، اما آن چیزی که جامعه ما انجام دادند بی سابقه بود. مردم ما هتل‌ها و اقامتگاه‌ها را باز کردند تا مردم ایران را بدون رنگ و نژاد و مذهب پذیرش کنند و این خبر خوبی است. امیدوارم شاهد بهروزی ملت ایران باشیم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار