کد خبر: 1304287
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۹
اعتراف وزیر صهیونیست به شکست در برابر ایران یک وزیر صهیونیست با اشاره به شکست اهداف رژیم صهیونیستی از حمله اخیر به ایران گفت که باید از راه‌های دیگر برای براندازی حاکمیت ایران استفاده شود.

جوان آنلاین: عمیخای شیکلی وزیر امور آوارگان رژیم صهیونیستی ضمن اذعان تلویحی به شکست طرح‌های این رژیم برای براندازی حاکم تغییر نظام در ایران از طریق جنگ، گفت که باید از راهکارهای دیگر از جمله تقویت مخالفان برای تحقق این هدف استفاده کرد.

در همین رابطه ایتمار بن گویر وزیر امور داخلی رژیم صهیونیستی نیز به رادیو اسرائیل گفت: ما باید درهای جهنم را به روی دشمنان خودمان باز کنیم و ثابت کنیم که اربابان خاورمیانه هستیم!

رژیم صهیونیستی بعد از تحمیل ۱۲ روز جنگ به جمهوری اسلامی ایران، در حالی که در نتیجه اصابت دقیق موشک‌های قدرتمند ایرانی به مراکز حساس و حیاتی اقتصادی و نظامی و امنیتی خود، دچار بحران شده بود؛ و در شرایطی که اهداف بلند بالایی برای خود از این تجاوز ترسیم کرده بود، دست به دامن دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا شده و مجبور به توقف جنگ شد.

در این جنگ، گرچه خسارت‌های انسانی و مالی از جمله شهادت تعدادی از فرماندهان نیروهای نظامی و امنیتی و همچنین دانشمندان هسته‌ای به ایران تحمیل شد، اما دشمن صهیونیستی با خسارت‌های عمده‌ای مواجه شده و یک گام دیگر خود را به فروپاشی قطعی که پیشگویان صهیونیست در آستانه ۸۰ سالگی این رژیم آن را پیشگویی کرده‌اند، نزدیک‌تر شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار