جوان آنلاین: اسموتریچ وزیر دارایی رژیم صهیونیستی به تصمیم امروز چهار کشور استرالیا، نیوزیلند، نروز و انگلیس واکنش نشان داد و آنها را تهدید به اقدام عملی کرد.
به گزارش مهر، وی افزود: واکنش به تحریمهای انگلیس، استرالیا، نیوزیلند و نروژ علیه من و بن گویر، عملی خواهد بود.
اسموتریچ بیان کرد: انگلیس به دنبال ممانعت از شهرک سازی در اسرائیل است و ما به آن اجازه نخواهیم داد و در شهرک سازی مصمم هستیم.
ایتمار بن گویر وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی نیر مدعی شد که این اقدامات در راستای راضی کردن حماس است.
وی افزود: آنها زمانی بیدار خواهند شد که دیگر دیر است.
گفتنی است که وزیران خارجه استرالیا، نیوزیلند، نروژ و انگلیس در بیانیه مشترکی از تحریمهای اعلام شده علیه بن گویر وزیر امنیت داخلی و اسموتریچ وزیر دارایی رژیم صهیونیستی خبر دادند.
در این بیانیه آمده است: اسموتریچ و بن گویر در ایجاد خشونت علیه فلسطینیها نقش دارند. خشونت شهرک نشینان در کرانه باختری نقض حقوق بشر فلسطینی است. ما مراتب تاسف خود را از رنج شدید غیرنظامیان در غزه ابراز میکنیم.
همچنین در این بیانیه تاکید شده است: ما بر راهکار دو کشوری پایبندیم.