کد خبر: 1301714
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۵
بیش از ۱۳۰۰ مگاوات نیروگاه صنایع تا پایان سال به مدار می آید مجری طرح احداث نیروگاههای خودتامین صنایع شرکت توانیر گفت: ۱۳۱۸ مگاوات از ۶۰۴۱ مگاوات ظرفیت نیروگاهی در حال احداث صنایع انرژی‌بر، تا پایان امسال وارد مدار تولید برق کشور می‌شوند.

جوان آنلاین: مهدی مقیم زاده افزود: مجموع نیروگاههای اجرا شده و در دست اجرای صنایع انرژی‌بر را ۸ هزار و ۷۲ مگاوات اعلام کرد که ۲ هزار و ۳۱ مگاوات آن تاکنون اجرا و به بهره برداری رسیده است.

به گزارش برنا، وی اضافه کرد: از مجموع ۶ هزار و ۴۱ مگاوات نیروگاه در دست اجرا، ۱۳۱۸ مگاوات ظرفیت جدید تا پایان امسال به بهره برداری می‌رسد و به این ترتیب ظرفیت نصب شده نیروگاههای صنایع انرژی‌بر به ۳ هزار و ۳۴۹ مگاوات بالغ می شود.

مجری طرح احداث نیروگاههای خودتامین صنایع شرکت توانیر با اشاره به صدور ۱۹ هزار و ۳۵۷ موافقتنامه اصولی برای متقاضیان احداث نیروگاه، از آغاز عملیات احداث ۲ هزار و ۹۷۰ مگاوات از این ظرفیت، در آینده نزدیک خبر داد و یادآور شد ۹۵۹۶ مگاوات تقاضای جدید نیز در مرحله صدور موافقتنامه اصولی قرار دارد.

مقیم زاده همچنین به صدور ۲ هزار و ۵۰۰ مگاوات موافقت اصولی برای احداث نیروگاههای خورشیدی از سوی صنایع انرژی‌بر اشاره کرد که تاکنون ۶۳۰ مگاوات آن اجرا شده یا در حال اجراست.

وی تصریح کرد: از این میزان ۱۵۰ مگاوات تاکنون به مدار آمده و ۴۸۰ مگاوات هم در حال احداث است و پیش بینی می شود تا پایان امسال ۶۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی وارد مدار شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار