کد خبر: 1300962
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۳
حماس: کشتار اشغالگران در رفح، نسل‌کشی عمدی است جنبش حماس اعلام کرد کشتار ارتش اشغالگر در رفح که منجر به ده‌ها شهید و زخمی شد، یک نسل‌کشی عمدی است.

جوان آنلاین: حماس اعلام کرد هدف قرار دادن گرسنگان در جستجوی غذا، ماهیت دشمن فاشیست را آشکار می‌کند که از گرسنگی و بمباران برای کشتن و آواره کردن استفاده می‌کند.

به نقل از شبکه خبری الجزیره، این جنبش با بیان اینکه سازوکار توزیع کمک‌های اسرائیلی-آمریکایی به تله‌های مرگ و تحقیر با هدف شکستن کرامت مردم غزه تبدیل شده است، اعلام کرد تعداد شهدا در مراکز توزیع کمک‌های امدادی در یکی از فجیع‌ترین کشتارهای جمعی، ظرف ۸ روز به ۱۰۲ نفر افزایش یافته است.

حماس از سازمان ملل خواست این سازوکار مرگبار را متوقف کند و گذرگاه‌های امن بشردوستانه را تحت نظارت بین‌المللی و عاری از کنترل اشغالگران باز کند.

منابع پزشکی در غزه اعلام کرد که ده‌ها فلسطینی صبح سه‌شنبه در نتیجه تیراندازی نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی شهید و زخمی شدند.

طبق گفته این منابع، هزاران تن از ساکنان غزه از ساعات نخستین بامداد، در نزدیکی میدان العلم در منطقه المواصی، واقع در غرب رفح، برای دریافت کمک‌های غذایی گرد آمده بودند که با تیراندازی صهیونیست‌ها مواجه شدند. این تازه‌ترین دور از جنایات رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار