کد خبر: 1299763
تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۱
منابع آگاه گزارش کردند رژیم صهیونیستی و مقامات دولت موقت سوریه ارتباط مستقیمی باهم دارند و طی هفته‌های گذشته دیدارهای رو در رویی با هدف مهار تنش و جلوگیری از بروز درگیری میان ارتش اشغالگر و نیروهای سوریه در منطقه مرزی برگزار کرده‌اند.

جوان آنلاین: خبرگزاری رویترز امروز سه‌شنبه به نقل از این منابع گزارش کرد این دیدارها بر مسائل امنیتی متمرکز بوده و از سوی سوریه، «احمد الدالاتی» رهبری آنها را بر عهده داشته است.

به گزارش ایسنا، منابع مطلع هم‌چنین گفتند که این ارتباطات توسط الدالاتی، که پس از برکناری «بشار اسد»، رئیس‌جمهوری سوریه به عنوان استاندار استان قنیطره (که هم مرز با بلندی‌های اشغالی جولان است) منصوب شده، رهبری شده است. او اوایل این هفته هم مسئولیت امور امنیتی استان سویداء در جنوب سوریه را برعهده گرفت که محل سکونت اقلیت دروزی است.

سه منبع دیگر گزارش داده‌اند که چندین دور ملاقات مستقیم در منطقه مرزی و در مناطقی که تحت کنترل رژیم صهیونیستی است، برگزار شده است.

در همین راستا، یک مقام صهیونیستی چند روز پیش به العربیه گفته بود که ملاقات‌هایی بین رژیم صهیونیستی و نمایندگان دولت جدید سوریه با نظارت ترکیه انجام شده و این ملاقات‌ها «مثبت» بوده است.

وی همچنین گفته بود که دمشق نشانه‌هایی از حسن نیت نسبت به تل‌آویو نشان داده و تل‌آویو نیز به همین منوال پاسخ خواهد داد.

رژیم صهیونیستی ۱۸ ماه مه اعلام کرد که در یک عملیات محرمانه، حدود ۲۵۰۰ سند، عکس و وسایل شخصی متعلق به «الی کوهن» جاسوس صهیونیستی معروف را که توسط اطلاعات سوریه در آرشیو رسمی خود نگهداری می‌شد، به دست آورده است.

رژیم صهیونیستی از ماه دسامبر، و پس از سقوط دولت بشار اسد، ده‌ها حمله هوایی، دریایی و زمینی را به پایگاه‌های نظامی ارتش سابق سوریه انجام داده است.

نیروهای صهیونیستی همچنین به منطقه‌ای میان مرزی، ارتفاعات جولان اشغالی، جبل الشیخ و مناطق دیگر در جنوب سوریه نفوذ کرده‌اند.

رویترز نوشت با این حال، شدت این حملات از زمان دیدار «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا با «احمد الشرع» سرکرده تحریرالشام معروف به ابومحمد الجولانی که خود را رئیس دولت موقت سوریه خوانده است، کاهش یافته است‌؛ دیداری که در ریاض صورت گرفت و ترامپ خواستار عادی‌سازی روابط میان سوریه و رژیم شد.

با وجود این، مقامات سوریه بعداً اعلام کردند که موضوع عادی‌سازی روابط با تل‌آویو در این دیدار مطرح نشده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار