کد خبر: 1298329
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۷
برخی منابع محلی در استان قنیطره واقع در جنوب غربی سوریه از یورش یک گروه از نظامیان صهیونیست به منطقه‌ای در این استان خبر دادند.

جوان آنلاین: پایگاه «العربی الجدید» به نقل از برخی منابع محلی گزارش داد که شب گذشته یک گروه از نظامیان صهیونیست به منطقه «سرایا رسم الحلبی» در حومه مرکزی قنیطره یورش بردند.

به گزارش ایرنا، این منابع گفتند که نظامیان صهیونیست، بدون هشدار قبلی با پنج خودروی زرهی وارد این منطقه شدند و پس از جست‌و‌جو در این منطقه و گذشت ۱۲ ساعت از آن عقب‌نشینی کردند.

به گفته منابع مذکور، محلی که نظامیان صهیونیست به آن یورش بردند، توسط رژیم سابق سوریه به عنوان یک پایگاه نظامی مورد استفاده قرار می‌گرفت.

این نخستین بار نیست که نظامیان صهیونیست به این منطقه یورش می‌برند و ماه گذشته نیز نیرو‌های رژیم اشغالگر عملیات مشابهی را در این منطقه انجام دادند.

«سرایا رسم الحلبی» در یک منطقه استراتژیک در نزدیکی خط حائل بین اراضی اشغالی سوریه و بلندی‌های اشغالی جولان واقع شده است.

دو روز پیش نیز یک کاروان نظامیان رژیم صهیونیستی شامل ۶ خودرو و نیرو‌های نظامی وارد مناطقی از استان قنیطره سوریه شده و در نزدیکی روستای جباتا الخشب مستقر شدند.

جمعه گذشته نیز یک کاروان نظامی ارتش رژیم صهیونیستی متشکل از ۶ تانک از گذرگاه قنیطره به سمت روستای «عدنانیه» در حومه مرکزی قنیطره پیشروی کرد.

دیده بان حقوق بشر سوریه پیشتر اعلام کرد که رژیم صهیونیستی از ابتدای سال جاری میلادی (۲۰۲۵) تاکنون ۵۲ بار به سوریه تجاوز کرده که ۴۴ بار آن حمله هوایی و هشت مورد، تجاوز زمینی بوده است.

براساس اعلام این مرکز، از زمان سقوط دولت بشار اسد تا پایان سال ۲۰۲۴ جنگنده‌های رژیم صهیونیستی ۵۰۰ بار به سوریه حمله و همه زیرساخت‌های نظامی سوریه را به طور کامل نابود کرده‌اند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار