کد خبر: 1297463
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۰
قالیباف در کنفرانس بین‌المجالس کشور‌های اسلامی:
مافیای صهیونیستی نیروی نیابتی امریکا در منطقه است رئیس مجلس شورای اسلامی، نمونه بارز این چالش‌ها را در فلسطین عنوان کرد و گفت: مردم مظلوم فلسطین از طولانی‌ترین و خطرناک‌ترین اشغال شناخته شده در تاریخ معاصر رنج می‌برند.

جوان آنلاین: رئیس مجلس شورای اسلامی، ریشه آشوب در منطقه غرب آسیا را حمایت‌های امریکا از مافیای صهیونیستی برشمرد و گفت: اسرائیل به مثابه نیروی نیابتی امریکا در منطقه عمل می‌کند و ایران خواستار تحریم سیاسی، اقتصادی و تسلیحاتی رژیم صهیونیستی است. 
دکتر محمدباقر قالیباف که برای شرکت در نوزدهمین کنفرانس بین‌المجالس کشور‌های اسلامی به میزبانی شهرجاکارتا در کشور اندونزی سفر کرده است، روز گذشته طی سخنانی در این نشست با اشاره به دوران بی‌سابقه‌ای از تراکم چالش‌ها، تنش‌ها، عدم قطعیت‌ها، تغییر و تحولات سریع، افزایش تعرفه‌ها، تغییرات اقلیمی و بحران‌های محیط زیستی، از هم پاشیدگی تجارت جهانی و جنگ‌افروزی و ناامنی و حتی نسل کشی هدفمند در جهان، بیان کرد: اکنون، فرضیه وجود نظم بین‌المللی مبتنی بر قانون، با شک و تردید جدی مواجه شده و اعتماد به نهاد‌های بین‌المللی در پایین‌ترین سطح ثبت‌شده خود قرار دارد. 

 زخم کهنه فلسطین 
رئیس مجلس شورای اسلامی، نمونه بارز این چالش‌ها را در فلسطین عنوان کرد و گفت: مردم مظلوم فلسطین از طولانی‌ترین و خطرناک‌ترین اشغال شناخته شده در تاریخ معاصر رنج می‌برند. زخم کهنه فلسطین با بحران غزه، عمیق‌تر از همیشه بر پیکره امت اسلامی نمایان است. در این سرزمین، نه با یک جنگ، که با یک نسل‌کشی تمام عیار روبه‌رو هستیم که رژیم صهیونیستی از طریق بمباران کور مناطق غیرنظامی یا از طریق نابودی خطوط تأمین کمک‌های بشردوستانه، گرسنگی و بی‌آبی، زندان، ترور، شکنجه، آوارگی و ترک سرزمین مادری را بر مردم مظلوم غزه، تحمیل می‌کند. 

 رژیم صهیونیستی نیروی نیابتی امریکا در منطقه
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه جهان می‌داند همه این امور جنایت علیه بشریت محسوب می‌شوند، گفت:، اما واکنش‌ها بازدارنده و هم‌پایه نیست و این رژیم که بر اصول اشغالگری، نسل‌کشی و تبعیض نژادی بنا نهاده شده، اکنون مهم‌ترین منبع بی‌ثباتی و تهدید علیه جهان اسلام است. البته همگان می‌دانند این مافیای جنایتکار بدون چراغ سبز امریکا قادر به این حجم از وحشی‌گری نیست. در واقع اسرائیل به مثابه نیروی نیابتی امریکا در منطقه عمل می‌کند. وی تصریح کرد: در اینجا می‌خواهم از همه ملت‌های آزاده جهان در آفریقا، آسیا، اروپا و امریکا و همه ملت‌های مسلمان که در کنار مردم غزه و فلسطین ایستاده‌اند، تشکر کنم. دفاع از حقوق مردم فلسطین، تعهد انسانی، اخلاقی و دینی در قبال مردمی است که مانند همه مردم جهان حق زندگی در امنیت، آزادی و ثبات را دارند. 
قالیباف اضافه کرد: دفاع از فلسطین، دفاع از اسلامیت، انسانیت و عدالت خواهی است. اکنون و در بحبوحه اندوه ناشی از کشتار جمعی مردم غزه، اعضای این اتحادیه مهم پارلمانی، باید همکاری عملی خود را برای وادار کردن رژیم صهیونیستی به توقف نسل کشی هدفمند به کار گیرند. امروز چشم کودکان و زنان غزه به تصمیم ما کشور‌های اسلامی دوخته شده است. وی با اشاره به فرمایشات امام خمینی (ره)، گفت: ایشان سال‌ها پیش گفت که اگر هر مسلمان سطل آبی بر رژیم صهیونیستی بریزد، این رژیم را سیل می‌برد، اما امروز رگ‌های حیات و شریان اقتصادی رژیم صهیونیستی از بعضی کشور‌های مسلمان می‌گذرد. رئیس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اکنون زمان آن فرا رسیده است که کشور‌های اسلامی با یک تصمیم جمعی این رژیم را به پایان محاصره غزه مجبور سازند. جمهوری اسلامی ایران خواستار اقدامات فوری و مؤثر از سوی کشور‌های اسلامی در خصوص تحریم سیاسی، اقتصادی و تسلیحاتی رژیم صهیونیستی، به رسمیت شناختن وقوع جنایات جنگی، نسل‌کشی و آپارتاید در فلسطین و پیگیری قضایی سران این رژیم در مجامع بین‌المللی است. وی تأکید کرد: ما بر این باوریم که راه حل دموکراتیک حق تعیین سرنوشت فلسطین و دستیابی به امنیت، ثبات و صلح در منطقه، تاسیس کشور مستقل فلسطینی به پایتختی قدس شریف و مراجعه به آرای کلیه مردم فلسطین از طریق برگزاری یک همه پرسی پس از تأمین حق بازگشت فلسطینیان است. 

 ترامپ در توهم به سر می‌برد
رئیس مجلس شورای اسلامی، ریشه آشوب در منطقه غرب آسیا را حمایت‌های رژیم امریکا از مافیای صهیونیستی برشمرد و گفت: در مقابل این اشغال و جنایت، مردم منطقه به مقاومت روی آورده‌اند. قالیباف با بیان اینکه اظهارات اخیر رئیس‌جمهور امریکا نشان داد که او در توهم به سر می‌برد، یادآور شد: به او توصیه می‌کنیم که چشمان خود را باز کند و این واقعیت روشن را ببیند که جایگاه مقاومت در قلوب مردم است. در باور مردم به مقاومت همین بس که مقاومت فلسطین در آخرین نظرسنجی از مردم غزه و کرانه باختری، پس از یک سال و نیم بمباران، با فاصله‌ای زیاد همچنان محبوبیت حداکثری دارد. وی تأکید کرد: مردم لبنان هم در انتخابات اخیر، بعد از مدت‌ها، فشار اقتصادی و نظامی با رأی قاطع، گزینه‌های مقاومت را برای شهرداری‌ها انتخاب کردند. رئیس مجلس در ادامه تأکید کرد: رئیس‌جمهور امریکا به‌جای اینکه نگران وضعیت داخلی ایران باشد به فکر این باشد که رکورددار بیشترین کاهش محبوبیت یک رئیس‌جمهور در امریکا شده است. مردم ایران نقش رژیم امریکا در کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲، حمایت امریکا از صدام بعثی در هشت سال حمله به ایران، هدف قراردادن هواپیمای مسافربری بر فراز خلیج فارس، ترور سردار ملی ایران در مبارزه با تروریسم داعش (شهید سلیمانی) و ده‌ها جنایت دیگر را فراموش نخواهد کرد. 

 پیام مقاومت به دانشگاه‌های امریکا هم رسیده است
قالیباف همچنین با بیان اینکه رژیم امریکا حداکثر فشار را بر ایران عزیز آورده است، تصریح کرد:، اما انقلاب اسلامی ایران روز به روز بیشتر از قبل عرصه را بر نظام سلطه تنگ کرده است، به‌گونه‌ای که حتی پیام مقاومت به دانشگاه‌های آنها رسیده است و مجبور شده‌اند دست به اخراج دانشجویان بزنند و بودجه دانشگاه‌ها را قطع کنند. وی سخنان ترامپ را پژواک سیاست‌هایی دانست که سال‌ها منطقه ما را به ناامنی کشانده است و سپس گفت: ایران اهل جنگ افروزی نیست، اما اهل تسلیم هم نیست. ما با همسایگان خود برادریم و با اختلاف افکنی امریکایی‌ها در منطقه برای داغ کردن بازار فروش سلاح‌های خود مخالفیم. همگان می‌دانند که ایران دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نیست. امنیت منطقه با همکاری کشور‌های منطقه، فارغ از دخالت‌های کشور‌های فرامنطقه‌ای ساخته خواهد شد.‌ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست
فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت نیز روز گذشته در حاشیه جلسه هیئت دولت در واکنش به سخنرانی روز سه شنبه ترامپ در ریاض عربستان در مورد شیوه حکمرانی ایران، تنها به این مصرع از شاعر بلند آوازه شعر و ادب فارسی، حافظ شیرازی اشاره کرد با بیان اینکه، چون اینجا سرزمین شعر و ادب است و فرهنگ در مورد اظهارنظر در مورد موضوعات داخلی کشور من عرض می‌کنم که:‌ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست. او همچنین در واکنش به اظهارات ترامپ در مورد خلیج فارس گفت: این خلیج تا ابد فارس خواهد بود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار