کد خبر: 1296767
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۶
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا با اشاره به فعالیت سامانه بارشی در کشور گفت: امروز در ۱۳ استان رگبار، رعدوبرق و باد شدید و در گیلان کاهش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود.

جوان آنلاین: صادق ضیائیان رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: امروز (دوشنبه، ۲۲ اردیبهشت) در برخی نقاط استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، کردستان، زنجان، همدان، مرکزی، قزوین، البرز، تهران، گیلان و غرب مازندران در برخی ساعات رگبار باران، رعد و برق، وزش باد شدید موقت، گردوخاک در برخی نقاط و در نقاط مستعد تگرگ پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: فردا (سه‌شنبه، ۲۳ اردیبهشت‌) در شمال استان‌های آذربایجان غربی، شرقی و اردبیل و روزهای چهارشنبه (۲۴ اردیبهشت) و پنجشنبه (۲۵ اردیبهشت‌) در برخی نقاط استان‌های شمال غرب و غربی مورد انتظار است.

ضیائیان بیان کرد: از فردا (۲۳ اردیبهشت) تا روز پنجشنبه در استان‌های واقع در شمال غرب، غرب، جنوب غرب، مرکز و دامنه‌های جنوبی البرز در برخی ساعات وزش باد شدید و در نقاط مستعد گرد و خاک پیش‌بینی شده است.

وی ادامه داد: همچنین از اواخر امروز (۲۲ اردیبهشت) و فردا (۲۳ اردیبهشت‌) احتمال انتقال گرد و خاک از روی عراق به استان‌های خوزستان، ایلام و کرمانشاه وجود دارد، طی امروز و فردا کاهش نسبی دما در گیلان دور از انتظار نیست.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا در پایان گفت: آسمان تهران امروز (۲۲ اردیبهشت‌) صاف از بعد از ظهر افزایش باد گاهی وزش باد شدید با حداقل دمای ۲۳ و حداکثر دمای ۳۳ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

برچسب ها: رگبار باران
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار