کد خبر: 1292816
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۶
هیئت‌مدیرۀ پرسپولیس برای بررسی استعفای رضا درویش، مدیرعامل این باشگاه جلسه تشکیل داده و شایعه‌ها حکایت از ماندنی‌شدن او دارند.

جوان آنلاین: رضا درویش، شنبه‌شب نامۀ استعفایش را به هیئت‌مدیرۀ این باشگاه داد. قرار بود دوشنبه در جلسه‌ای این مسئله بررسی شود. اعضای هیئت‌مدیره صبح امروز تا ساعت ۲ یک جلسه داشتند، اما به جمع‌بندی نهایی نرسیدند.

به گزارش فارس، از ساعتی پیش جلسۀ دیگری در خارج از باشگاه در حال برگزاری است. هنوز خبر رسمی از سوی باشگاه اعلام نشده، اما طبق شایعه‌ها درویش در پرسپولیس ماندنی شده است.

جمعه، پرسپولیس در ورزشگاه آزادی با دو گل مغلوب سپاهان شد. باختی که عملاً آنها را از کورس قهرمانی خارج کرد. این تیم پیشتر از لیگ نخبگان و حذفی هم کنار رفته بود. ناکامی که فشار هواداران را بر تیم فنی و مدیریتی این باشگاه بیشتر کرده است.

پرسپولیس در حال حاضر با ۵۱ امتیاز در ردۀ سوم لیگ قرار دارد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار