کد خبر: 1236846
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۰
رییس پلیس راهور پایتخت خبر داد
توقیف ساعتی خودروی مرتکبان تخلفات حادثه‌ساز در پایتخت رییس پلیس راهور پایتخت از توقیف ساعتی خودروی مرتکبان تخلفات حادثه‌ساز در پایتخت خبر داد.

جوان آنلاین: سرهنگ سید ابولفضل موسوی پور رئیس پلیس راهور پایتخت در خصوص توقیف ساعتی خودروی متخلفان و مرتکبان تخلفات حادثه ساز در بزرگراه‌های پایتخت گفت: خودروهایی که سرعت و سبقت غیر مجاز و حرکات مخاطره‌آمیز انجام می‌دهند برابر قانون رسیدگی به تخلفات علاوه بر جریمه تا ۷۲ ساعت خودروی آنها متوقف می‌شود.

وی افزود: بیشتر این تخلفات در میان رانندگانی صورت می‌گیرد که جوان هستند و کمتر خانواده با آنها همراه است.

سرهنگ موسوی پور گفت: سرعت و سبقت غیر مجاز، انجام حرکات مارپیچ و حرکت با دنده عقب تخلفات حادثه سازی است که منجر به توقیف خودرو می‌شود.

رئیس پلیس راهور پایتخت بیان کرد: این تخلفات بیشتر در ساعات خلوت شبانه روز و معمولاً ساعت ۲۱ و ۲۲ شب به بعد که ترافیک روان، دیده می‌شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار