کد خبر: 1182704
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۵
رییس فدراسیون والیبال به آمدن معروف و خط خوردن عبادی‌پور چه واکنشی نشان داد؟ رئیس فدراسیون والیبال در مورد خط خوردن میلاد عبادی‌پور از لیست بهروز عطایی و احتمال بازگشت سعید معروف به تیم ملی توضیحاتی داد.

به گزارش جوان آنلاین از ایسنا، مسابقات والیبال نوزدهمین دوره بازی‌های آسیایی هانگژو از ۲۸ شهریور تا ۴ مهرماه برگزار می‌شود.

در این راستا بهروز عطایی، سرمربی تیم ملی والیبال ایران ۱۷ بازیکن را به اردوی آماده‌سازی این تیم برای بازی‌های آسیایی و رقابت‌های انتخابی المپیک در برزیل دعوت کرد.

نکته قابل توجه در این لیست دعوت نشدن میلاد عبادی‌پور دریافت کننده قدرتی و یکی از مهره‌های اصلی تیم ملی است.

محمدرضا داورزنی، رییس فدراسیون والیبال در یک برنامه تلویزیونی در مورد خط خوردن این بازیکن گفت: میلاد از بچه‌های بسیار خوب است. این که در مقطعی باشد و یک زمانی نباشد به معنی خط خوردن نیست. او خود را سرباز وطن می‌داند. در بازی‌های آسیایی هم اسم میلاد و تعداد دیگری بازیکن در لیست است که در نهایت ترکیب اصلی از بین همین بازیکنانی که لیست داده‌ایم مشخص می‌شود.

داورزنی در پاسخ به سوالی مبنی بر این که احتمال دارد سعید معروف بار دیگر به تیم ملی برگردد؟ بیان کرد: به عنوان بازیکن بعید می‌دانم. او برای والیبال زحمت کشیده و مطمئن هستم در سال‌های آینده مربی بسیار خوبی می‌شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار