کد خبر: 1164866
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۸:۴۷
وزیر خارجه مصر از تصمیم اتحادیه اروپا برای لغو نشست با اتحادیه عرب به دلیل بازگشت سوریه به این اتحادیه، ابراز تأسف کرد.
به گزارش جوان آنلاین به نقل از فارس، «سامح شکری» وزیر خارجه مصر از اینکه اتحادیه اروپا برگزاری نشست با اتحادیه عرب را به دلیل بازگشت سوریه به این اتحادیه لغو کرده است، ابراز تأسف کرد.

کشورهای عربی اخیرا پس از گذشت ۱۲ سال با بازگشت سوریه به اتحادیه عرب موافقت کرده و پس از آن «بشار اسد» رئیس جمهور سوریه در اجلاس سران عرب در عربستان شرکت کرد.

شکری در کنفرانس خبری با «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت: «اتحادیه اروپا بایستی (از تصمیم اتحادیه عرب برای بازگشت سوریه) قدردانی می‌کرد اما لغو نشست با اتحادیه عرب، نشستی که از چهار سال قبل برگزار نشده است، باعث تأسف است».

وی افزود:« تصمیم کشورهای عربی برای بازگشت سوریه به اتحادیه عرب برای حمایت از ملت این کشور که از ۱۰ سال پیش در رنج هستند، اتخاذ شد و بایستی برای احیای ثبات در سوریه، رو به جلو نگاه کرد».  

به نوشته روزنامه مصری «الدستور»، شکری همچنین گفت که بازگشت سوریه به کرسی خود در اتحادیه عرب یک تصمیم جمعی از سوی کشورهای عربی بود و با طرف سوری نیز درباره برخی موارد با هدف احیای روابط این کشورها با سوریه، توافق صورت گرفت.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار