کد خبر: 1164786
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۳:۰۰
اسطوره فرانسوی باز هم به رئال می‌آید
شمیم رضوان

زین‌الدین زیدان بعد از دو دوره حضور در رئال‌مادرید با پیشنهاد فلورنتینو پرس برای بازگشت به این تیم روبه‌رو شده است. آ. اس گزارش داده فلورنتینو پرس به دنبال بازگشت زیدان به این تیم است. به نظر می‌رسد که بعد از دو سال زیدان بار دیگر به رئال‌مادرید بازگردد، حداقل این چیزی است که رئیس باشگاه دوست دارد.
در ماه‌های اخیر گمانه‌زنی‌های زیادی در مورد آینده کارلو آنجلوتی وجود داشته و فدراسیون فوتبال برزیل می‌خواهد هدایت تیم ملی این کشور را به او بسپارد. با این حال کارلتو فعلاً گفته که قصد رفتن از رئال را ندارد. البته عدم نتیجه‌گیری مناسب و کسب جام در فصل گذشته انتقاد‌هایی را متوجه آنجلوتی کرده که همین مسائل احتمال جدایی او از رئال را بیشتر می‌کند. پس می‌توان انتظار داشت که سران رئال از همین حالا فکر جایگزین برای کارلتو باشند و چه کسی بهتر از زیدان برای نشستن روی نیمکت این تیم.
زیدان در طول دو فصلی که سرمربی رئال بود موفقیت‌های فوق‌العاده‌ای به دست آورد که فتح سه بار لیگ قهرمانان اروپا فقط یکی از آنهاست. او از جایگاه فوق‌العاده خوبی نزد هواداران رئال برخوردار است و می‌تواند این تیم و باشگاه را از بن‌بست کنونی خارج کند.
شنیده‌ها حاکی از آن است که پرس حتی امیدوار است بتواند زیدان را متقاعد کند که در نقش مشاور به باشگاه بازگردد. در این صورت حتی زمانی که زیدان در باشگاه نیست، یک چهره کلیدی در متقاعد کردن برخی بازیکنان به رئال خواهد داشت. شاید کیلیان امباپه بتواند دستاورد بزرگ زیدان در نقش بعدی خود در رئال‌مادرید باشد. زیدان بعد از جدایی از رئال‌مادرید هدایت هیچ تیمی را برعهده نگرفته است. این در حالی است که او پیشنهاد‌های خوبی از تیم‌های بزرگ از جمله منچستریونایتد، پاری‌سن‌ژرمن و یوونتوس داشته است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار