کد خبر: 1146148
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۴:۰۰
ژنرال استقلال کاری می‌خواهد استقلال کاری از جمله موضوعات مهم برای سرمربی تیم‌ملی فوتبال است. سکان هدایت تیم‌ملی پس از بیش از یک دهه به مربی ایرانی سپرده شده است. اینکه امیر قلعه‌نویی قرار است چطور از پس حواشی متعدد برآید و اجازه دخالت به کسی ندهد، مهم‌ترین چالش پیش روی تیم‌ملی و همچنین سرمربی جدید خواهد بود. 
شیوا نوروزی
 
 
قلعه‌نویی در شرایطی جانشین کی‌روش شد که بر اساس ادعا‌ها و رفتار‌های مهدی تاج، همه منتظر روی کار آمدن یک مربی خارجی دیگر بودند، ولی در نهایت و پس از کش‌وقوس‌های فراوان بالاخره قرعه به نام ژنرال افتاد و این مربی پس از سال‌ها دوباره مرد اول نیمکت فوتبال کشورمان لقب گرفت. 
 
 برنامه‌های ژنرال
برای اطلاع از اسامی بازیکنان مدنظر امیر قلعه‌نویی باید تا ۲۶ اسفندماه صبر کنیم. طبق توافقات صورت‌گرفته سرمربی گل‌گهر روز جمعه برای آخرین‌بار در مصاف این تیم با فولاد در جام‌حذفی روی نیمکت تیم سیرجانی می‌نشیند و پس از آن رسماً به تیم‌ملی نقل مکان می‌کند، این در حالی است که گویا لیست بازیکنان برای حضور در اردو نیز پس از جدال گل‌گهر- فولاد اعلام می‌شود. بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده، اردوی تیم‌ملی از ۲۸ اسفندماه آغاز خواهد شد و بازیکنان دعوت‌شده نخستین تمرین خود را زیر نظر سرمربی جدید برگزار خواهند کرد. قلعه‌نویی که چند روزی است به عنوان سرمربی معرفی شده کارش را رسماً از ۲۸ اسفند آغاز خواهد کرد. جدال ایران- روسیه، برای تیم کشورمان محکی جدی است. پس از باخت به امریکا در جام‌جهانی اردوی تیم‌ملی تعطیل شد و از آن زمان به بعد همه با حواشی مختلفی دست‌وپنجه نرم کرده‌اند. حال که بلاتکلیفی تیم‌ملی به پایان رسیده است، همه منتظر بازی سوم فروردین‌ماه هستند. 
 
 درخواست‌های خارجی
بحث دستیاران قلعه‌نویی هنوز پابرجاست. پس از اعلام رسمی انتخاب سرمربی، تاج، رئیس فدراسیون خبر خارجی بودن دستیار اول او را تأیید کرد، اما رفته‌رفته خواسته‌های جدید قلعه‌نویی رونمایی می‌شود. او اخیراً در غیاب تاج که خارج از کشور است، جلسه‌ای با مسئولان تیم‌ملی برگزار کرده و در خصوص موضوعاتی از جمله نحوه برگزاری اردوها، استفاده از لژیونر‌ها و برنامه‌های تمرینی صحبت کرده است. این در حالی است که پیش از این سعید الهویی، دستیار قلعه‌نویی در گل‌گهر، به عنوان یکی از دستیاران سرمربی در تیم‌ملی معرفی شده بود، اما گفته می‌شود ژنرال از فدراسیون خواسته است روی تاوارس، مربی سابق دروازه‌بان‌های سپاهان را نیز استخدام کند، منتها تاوارس فعلاً با یک باشگاه برزیلی قرارداد دارد و در صورت پذیرفتن پیشنهاد ایران باید با این باشگاه فسخ کند. غیر از دستیار اول و مربی دروازه‌بان‌ها که قطعاً خارجی خواهند بود، گفته می‌شود ژنرال خواهان به خدمت گرفتن مربی بدنساز خارجی نیز شده است. جالب این است که شایعاتی در خصوص اضافه شدن یک مربی ایرانی دیگر نیز به کادرفنی تیم‌ملی به گوش می‌رسد. 
 
 پیشنهاد هیئت‌رئیسه
فدراسیون قصد دخالت در کار سرمربی تیم‌ملی را ندارد. با اینکه هنوز تکلیف دستیاران و برنامه‌های قلعه‌نویی مشخص نشده است، اما نایب رئیس فدراسیون با تأکید بر استقلال کاری ژنرال ابراز امیدواری کرد روز‌های خوبی پیش‌روی تیم‌ملی باشد. مهدی محمدنبی با اشاره به این موضوع گفت: «قطعاً قلعه‌نویی در مورد انتخاب دستیارانش اختیار تام خواهد داشت و فدراسیون دخالتی در انتخاب همکاران او نخواهد داشت. او جزو مربیانی است که سابقه هدایت تیم‌ملی را دارد، برنامه‌هایش را به فدراسیون داده و در جلسه‌ای از آن دفاع کرد. ما اصلاً در این بحث ورود و مداخله‌ای نخواهیم داشت. از قبل هم همینطور بوده که انتخاب دستیاران از وظایف و اختیارات سرمربی تیم‌ملی است.»
نبی همچنین مدعی شد انتخاب امیر قلعه‌نویی به پیشنهاد هیئت رئیسه انجام شده است: «به زودی جلسه تکمیلی با قلعه‌نویی برگزار خواهد شد تا برنامه‌ها بیشتر مورد بررسی قرار بگیرد. هیئت رئیسه فدراسیون شناخت خوبی از او داشت، به همین خاطر به تاج پیشنهاد شد و رئیس فدراسیون هم پذیرفت و او سرمربی تیم ملی شد. به او تبریک می‌گوییم.»
 
 حریف دوم ایران
نایب رئیس فدراسیون با اشاره به زمان پیوستن ژنرال به تیم‌ملی در خصوص پیدا کردن حریف جدید تدارکاتی اظهار داشت: «تیم گل‌گهر روز ۲۶ اسفند در جام‌حذفی با فولاد بازی دارد و بعد از آن قلعه‌نویی در خدمت تیم ملی خواهد بود و اردو‌ها را مدیریت خواهد کرد. قرار بود در عید با عراق هم بازی کنیم. عراقی‌ها پیشنهاد دادند ما به کشورشان برویم و این بازی را برگزار کنیم که ما نپذیرفتیم چراکه روز سوم فروردین در تهران با روسیه بازی داریم و هدف‌مان این بود که دیدار دوم را هم در تهران داشته باشیم. همکاران ما در بخش بین‌الملل در حال رایزنی با کشور‌های مختلف هستند تا هر کدام نهایی شد، به عنوان دومین حریف تیم ملی معرفی کنند.»
با توجه به اینکه تکلیف سرمربی تیم بزرگسالان مشخص شده است، انتظار می‌رود بلاتکلیفی تیم امید نیز به زودی به پایان برسد. نبی در پایان صحبت‌هایش به این مسئله اشاره داشت: «نیت ما این بود که ابتدا تکلیف سرمربی تیم‌ملی بزرگسالان را مشخص کنیم و بعد سراغ تیم امید برویم. قطعاً در این مورد هم هیئت رئیسه گزینه مدنظرش را به رئیس فدراسیون پیشنهاد خواهد کرد تا تصمیم نهایی گرفته شود.»
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار