کد خبر: 1145806
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۸:۳۱
عبدالملک الحوثی: علماء باید در قبال نقشه‌های دشمنان هوشیار باشند رهبر جنبش انصارالله یمن تاکید کرد که برخی تلاش می‌کنند امت اسلام را از داخل هدف قرار دهند و به دنبال ارائه چهره تحریف شده از اسلام هستند.

به گزارش جوان آنلاین به نقل از مهر، عبدالملک الحوثی رهبر جنبش انصارالله یمن طی اظهاراتی تاکید کرد که خطیبان و مبلغان باید از واقعیت‌ها آگاه باشند؛ چرا که دشمنان اسلام با تمام توان و امکانات خود در عرصه‌های نظامی، سیاسی، امنیتی، اقتصادی و فرهنگی فعال هستند.

وی افزود: طرحی برای هدف قرار دادن امت اسلام از داخل وجود دارد و برخی علماء نیز در برخی کشور‌های وابسته به آمریکا و رژیم صهیونیستی به دنبال ارائه چهره تحریف شده از اسلام هستند.

رهبر انصارالله یمن عنوان کرد: باید مردم را به سمت همکاری در زمینه تقوا و نیکوکاری و کمک به نیازمندان سوق داد.

الحوثی اظهار داشت: دشمنان اسلام به دنبال فساد و به گمراهی کشاندن جامعه اسلامی هستند تا کفر و رویگردانی از اصول دین را ترویج دهند.

وی گفت: امت ما از طرف دشمنان هدف قرار گرفته است و تلاش‌هایی برای گمراهی و به فساد کشاندن امت وجود دارد و باید برای هدایت و آگاه کردن مردم تلاش کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار