کد خبر: 1143608
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۱:۰۲
امیرعبداللهیان اعلام کرد
اراده ایران برای حل فنی موضوعات پادمانی در کوتاه‌ترین زمان ممکن وزیر امور خارجه در دیدار گروسی اراده جدی ایران برای حل فنی موضوعات پادمانی در کوتاه‌ترین زمان ممکن را مورد اشاره قرار داد و مدیرکل آژانس هم بر آمادگی این سازمان برای حل مباحث از مسیر فنی تأکید کرد.

به گزارش جوان آنلاین به نقل از فارس، رافائل گروسی، مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز (شنبه) ۱۳ اسفند ماه با حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان، دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار روند همکاری‌های جمهوری اسلامی ایران و آژانس مرور شده و بر تقویت تعاملات مورد توافق تأکید شد.

امیرعبداللهیان در این دیدار بر اراده جدی جمهوری اسلامی ایران برای حل فنی موضوعات پادمانی در کوتاه‌ترین زمان ممکن تاکید کرد.

رافائل گروسی نیز در این دیدار بر آمادگی آژانس جهت حل مباحث از مسیر فنی تأکید کرد.

گروسی ضمن تاکید بر اهمیت دیپلماسی و گفتگو جهت حل موضوعات، گفت که برای کمک به پیشرفت و نتیجه‌بخشی جمع بندی مذاکرات وین، از هر ابتکار سازنده‌ای استقبال می‌کند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار