کد خبر: 1142451
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۲:۰۰
واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی به تلف شدن بچه یوز ایرانی
پیروز مرد، زنده‌باد آگاهی محیط زیستی «پیروز»، توله‌یوز محبوب ایرانی در ۱۰ ماهگی بر اثر نارسایی کلیوی تلف شد. کاربران شبکه‌های اجتماعی با توئیت‌های بسیاری که در پی مرگ پیروز نوشتند، هشتگ پیروز را به ترند یک توئیتر تبدیل کردند.
«پیروز»، توله‌یوز محبوب ایرانی در ۱۰ ماهگی بر اثر نارسایی کلیوی تلف شد. کاربران شبکه‌های اجتماعی با توئیت‌های بسیاری که در پی مرگ پیروز نوشتند، هشتگ پیروز را به ترند یک توئیتر تبدیل کردند. کاربران که در ۱۰ ماه گذشته تصاویر بسیاری از پیروز به اشتراک می‌گذاشتند حالا نبود پیروز برایشان تلخ است و آن را شکستی همگانی تلقی می‌کنند. برخی از کاربران نیز هر چند تلف شدن پیروز را ناراحت‌کننده دانستند، اما از اینکه پروژه تکثیر یوز در اسارت، توانسته است به موفقیتی اولیه دست یابد، ابراز رضایت کردند. گروهی از کاربران نیز سیاست‌های رسانه‌ای را که موجب چهره شدن پیروز و دلبستگی بیش از اندازه به آن شده بود، نقد کردند. در ادامه بخش‌هایی از واکنش‌های کاربران را مرور کرده‌ایم. 
 
 
 آزاده مختاری:
غمگین‌ترین خبر... پیروز رفت... تلاش پزشکان در اتاق عمل بیمارستان دامپزشکی بی‌نتیجه ماند و پیروز در ۱۰ماهگی بر اثر نارسایی کلیوی تلف شد. 
 دانیال معمار:
از خبر تلف شدن پیروز ناراحتیم، اما حالا ایران به تجربه بزرگ تکثیر یوز در اسارت دست یافته. این نخستین تجربه کشورمون در افزایش یک گونه در حال انقراض بوده. تجربه‌ای نادر در دنیا که فقط در آفریقای جنوبی انجام شده. پیروز رفت، اما حالا میتونیم به حفظ یوزپلنگ آسیایی ایران امیدوار باشیم.
 سمیه عبداللهی:
حالا درسته ناراحتیم که پیروز رو از دست دادیم! اما شما هم متانت خودت رو حفظ کن و گزیده بنویس! از دری وری به مسئولان تا کفر در مقابل خداوند رو تو همین چند دقیقه شاهدیم! شما کفر نگو، خدایی که میتونه، باز هم میده. 
 علی صفری:
مرگ پیروز به عنوان یک گونه حیوان در معرض انقراض حتماً برای همه سخت و ناراحت کننده است و حتماً دولت از قصد باعث مرگ این حیوان نشده، اما اینکه یک عده با مرگ این حیوان عقده گشایی سیاسی می‌کنند درحالی که قبله آمالشان کشتن حیوانات در حال انقراض جزو تفریحاتش بود جالبه!
 کاربری با نام «محمدرضا»:
خداحافظ پیروز دوست داشتنی. بار‌ها تو این اوضاع آشفته لبخند به لبمون آوردی، زیبایی‌هات و اون چشمای معصوم و جادوییت برامون دلخوشی بود. از زحمات و عشق بی‌دریغ آقای علیرضا شهرداری که شبانه‌روز کنار پیروز زندگی کردن و براش یه رفیق و پدر بودن ممنونیم. کاش این روز‌ها رو نمیدیدیم... خداحافظ پسر ایران. 
 هاتف صالحی:
پیروز مرد، اما حساسیت مردم ایران به مسئله خطیر محیط زیست زنده شد. کاش این حس جمعی را قدر بدانیم... 
 میثم حیدری:
اصلی‌ترین اشتباه محیط زیست، برجسته‌سازی ویژه پروژه پیروز بود تا جایی که پیروز تبدیل به یک سلبریتی شد و برای مردم تبدیل به یک نماد شد. محیط زیست نباید پروژه‌ای رو که معلوم نبود چه سرنوشتی پیدا میکنه تا این حد برجسته کنه. 
 امیر امیدنژاد:
مسئولان نگهداری این زبون بسته رو باید حتماً مورد بازخواست و محاکمه قرار داد. این نمادی بود که از بین بردنش برای عده‌ای پیروزی بود. #پیروز
 محمد فاضلی:
پیروز مرد، اما خوشحالم که جامعه به محیط‌زیست - با نماد پیروز - حساس‌تر شده است. این حساسیت را برای مرگ آبخوان، فرسایش خاک، نابودی جنگل و بلوط زاگرس، ویلاسازی در جنگل، فرسایش مرتع، پروژه‌های مخرب و اقتصاد ضد محیط زیست هم بروز دهیم. پیروز مرد، زنده‌باد آگاهی و حساسیت محیط زیستی. 
 سامان ماهور:
موضوع لاشخور‌ها پیروز نیست، شادی از ناراحتی مردم است. 
 کاربری با نام «متین»:
پیروز تلف شد! اما این به معنی شکست پروژه پرورش یوز نیست... تجربه پیروز باعث شد که تو نگهداری یوز‌هایی مثل آذر و توران مراقبت‌های دقیق‌تری صورت بگیره. 
 سعید حافظی:
همه ما برای پیروز و احتمال انقراضش سوگواریم ولی دل سوخته علیرضا شهرداری را سخت می‌توان آرام کرد. سپاس مرد بزرگ برای همه تلاش‌هایت... #مهسا_امینی #پیروز
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
هادی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۹ - ۱۴۰۱/۱۲/۱۶
0
0
واقعا خبر ناراحت کننده ای بود. من بررسی علت انقراض پیروز، از تولد تا مرگ یوزپلنگ ایرانی رو هم اینجا خوندم شاید شما هم جالب باشه.

https://frakhat.ir/
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار