کد خبر: 1142324
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۶
فلسطین: زمان پایان بخشیدن به فرار اسرائیل از مجازات فرا رسیده است نماینده تشکیلات خودگردان فلسطین در سازمان ملل گفت که زمان برای پایان بخشیدن به فرار رژیم صهیونیستی از مجازات فرا رسیده است.

به گزارش جوان آنلاین به نقل از مهر، ریاض منصور نماینده تشکیلات خودگردان فلسطین در سازمان ملل متحد گفت که زمان آن رسیده است که با اتخاذ تدابیر ملموس در قبال جنایات جنگی و ضدبشری صهیونیست‌ها، از فرار رژیم صهیونیستی از مجازات جلوگیری شود.

بر اساس این گزارش، این اظهارات ریاض منصور در سه نامه به دبیرکل سازمان ملل متحد، رئیس دوره‌ای شورای امنیت (کشور مالت) و رئیس مجمع عمومی سازمان ملل متحد پیرامون تداوم اقدامات رژیم صهیونیستی مطرح شده است.

نماینده تشکیلات خودگردان افزود که اقدامات تروریستی شهرک نشینان صهیونیست با تداوم حمله به شهروندان فلسطینی و تخریب اموال فلسطینی‌ها در کرانه باختری به اوج خود رسیده است.

ریاض منصور همچنین حمایت از ملت فلسطین طبق قوانین بین المللی از جمله قوانین انسانی و قانون حقوق بشر و اجرای قطعنامه‌های سازمان ملل در این خصوص از جمله قطعنامه ۹۰۴ شورای امنیت را خواستار شد.

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار