کد خبر: 1141927
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۸:۴۹
تذکر ماجدی به نمایندگان AFC در تمرین تیم فوتبال جوانان تیم فوتبال جوانان ایران تمرین خود را در محل برگزاری بازی‌های مرحله گروهی در شهر فرغانه ازبکستان برگزار کرد.

به گزارش جوان آنلاین به نقل از مهر، تمرین تیم فوتبال جوانان ایران از ساعت ۱۷ امروز آغاز شد. ورزشگاه استقلال شهر فرغانه ازبکستان که قرار است بازی‌های ایران در گروه B در آنجا برگزار شود میزبان تمرین امروز ملی پوشان زیر ۲۰ سال کشورمان بود.

۲۰ دقیقه ابتدایی تمرین امروز با حضور تعدادی از عکاسان و اهالی رسانه کشور ازبکستان برگزار شد تا آنها بتوانند عکس و فیلم‌های محدود خود را برای معرفی تیم ملی جوانان ایران انجام دهند.

تذکر ماجدی به نمایندگان AFC در تمرین تیم فوتبال جوانانتمرین تیم جوانان در ورزشگاه استقلال

ابتدای تمرین با انجام حرکات کششی همراه بود. تمرینات تاکتیکی شاگردان مرفاوی پس از پایان مهلت قانونی عکاسی و خروج اهالی رسانه از ورزشگاه آغاز شد.

میرشاد ماجدی رئیس کمیته جوانان فدراسیون فوتبال که همراه ملی پوشان جوان کشورمان در اردو حضور دارد از مسئولان برگزار کننده حاضر در ورزشگاه خواست تا تمام امکانات لازم را طبق برنامه از پیش تعیین شده در اختیار تیم قرار دهند.

تذکر ماجدی به نمایندگان AFC در تمرین تیم فوتبال جوانانمیرشاد ماجدی (سمت راست) در کنار افشین ناظمی سرپرست تیم

ماجدی همچنین از مسئولان AFC خواست تا اقدامات نهایی مربوط به شروع بازی‌ها در این استادیوم را به زمان دیگری موکول کنند تا تمرکز زیر ۲۰ ساله‌های فوتبال ایران گرفته نشود.

شاگردان مرفاوی ۷۵ دقیقه تمرینات تاکتیکی متنوع را با شادابی کامل پشت سر گذاشتند تا رضایت سرمربی خود را دریافت کنند.

تمرین فردا دوشنبه تیم ملی جوانان ایران نیز در همین ورزشگاه پیگیری می‌شود.

تذکر ماجدی به نمایندگان AFC در تمرین تیم فوتبال جوانان

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار