مدیر عامل شرکت بهره برداری قطار شهری مشهد«مجتبی زمانیان وحیدی» در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به اینکه عمر ناوگان 30 سال است و پس از عمر مفید باید به فکر نوسازی باشیم ، گفت : تونل و سازه های مترو مشهد تا زلزله 8 ریشتری مقاوم سازی شده اند . زمانیان وحیدی با بیان اینکه در قطار شهری مشهد روزانه 220 هزار نفر مسافر جابجا می شود اعلام کرد : از ابتدای بهره برداری تاکنون 425 میلیون نفر توسط مترو جابجا شده اند و به جهت تشویق مردم برای استفاده از حمل و نقل ریلی شورا مصوب کرد 31 روز در طول سال سرویس دهی رایگان داشته باشیم .
مدیر عامل شرکت بهره برداری قطار شهری مشهد در بحث اینکه ما تولید کننده داخلی داریم که قطعه خارجی وارد می کند توضیح داد : از سال 94 مهندسی معکوس را شروع کردیم ، قطعاتی شناسایی شده و قراردادی با دانشگاه شریف و فردوسی داشتیم و با مشارکت شرکت های دانش بنیان و مجموعه پارک علم فناوری و کارخانه نوآوری25 درصد قطعات مورد نظر را مهندسی معکوس کردیم و هزینه اورهال 11 دستگاه واگن اگر به شرکت خارجی واگذار می شد برآورد هزینه آن بالغ بر دو میلیون یورو بود .
وی خبر از اتصال مترو مشهد و گلبهار داد و اظهار داشت : یکی از معظلاتی که پیش رو داریم کمبود ناوگان در خط یک است که این خط با 120 واگن طراحی شده اما 60 واگن موجود دارد همچنین با اتصال خط مشهد و گلبهار پیش بینی شده دپو وکیل آباد به خط یک متصل شود بنابراین تامین 60 واگن ضروری است .