کد خبر: 1129758
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۹
تشکیلات خودگردان تظاهرات فلسطینیان را سرکوب کرد نیروهای امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین تظاهرات مسالمت‌آمیز فلسطینیان در نابلس واقع در کرانه باختری را سرکوب کردند.
نیروهای امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین سه‌شنبه شب تظاهرات مسالمت‌آمیز فلسطینیان در میدان شهداء نابلس را که خواستار آزادی مبارزان بازداشتی و افراد تحت تعقیب رژیم اشغالگر بودند، سرکوب کردند.

بر اساس این گزارش، نیروهای امنیتی تشکیلات خودگردان به طور گسترده در خیابان‌های اصلی نابلس مستقر شده و یک اتوبوس حامل خانواده‌های شهدا را در نزدیکی استان نابلس توقیف کردند.

نیروهای امنیتی تشکیلات خودگردان همچنین با گلوله، گاز اشک‌آور و بمب صوتی به سمت تظاهرات‌کنندگان حمله کردند.

بنابر گزارش وبگاه «شهاب نیوز»، شرکت‌کنندگان در این تظاهرات شعارهایی در حمایت از گروه «عرین الأسود» و «مصعب اشتیه» مبارز فلسطینی تحت تعقیب رژیم اشغالگر سر داده و خواستار توقف هماهنگی امنیتی و بازداشت سیاسی شدند.

در همین ارتباط کمیته خانواده‌های بازداشت‌شدگان سیاسی در کرانه باختری اعلام کرد که سال ۲۰۲۲ شاهد افزایش بی‌سابقه تجاوزات نیروهای امنیتی تشکیلات خودگردان علیه دانشجویان، اسرای آزاده، بازداشت‌شدگان سیاسی و مبارزان فلسطینی بود.

منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار