کد خبر: 1128775
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۴۰۱ - ۱۹:۱۷
بازدید لوکاشنکو از گروه نظامی مشترک روسیه و بلاروس رئیس جمهور بلاروس از محل استقرار تجهیزات نظامی مشترک این کشور و روسیه بازدید کرد.

رئیس جمهور بلاروس از محل استقرار تجهیزات نظامی مشترک این کشور و روسیه بازدید کرد.

خبرگزاری بلتا بلاروس در این باره در گزارشی اعلام کرد که «الکساندر لوکاشنکو» رئیس جمهور این کشور روز جمعه وارد میدان تسلیحات ترکیبی ۲۳۰ اوبوز-لسنوفسکی در نزدیکی بارانوویچی (منطقه برست) شد. جایی که به گفته این خبرگزاری بلاروس، واحد‌های روسی گروه مشترک نیرو‌های نظامی با بلاروس در آنجا مستقر هستند.

در جریان این بازدید، به لوکاشنکو گزارشی در خصوص تکمیل آمادگی رزمی واحد‌ها و تشکیلات گروه منطقه‌ای ارائه شد. سخنگوی نیرو‌های مسلح روسیه در این گزارش اعلام کرد که مانور‌های نظامی و تمرینات ستاد فرماندهی در میادین آموزشی نیرو‌های متحد برگزار می‌شود و یگان‌های تانک و نیرو‌های ویژه از جمله یگان‌های پدافند هوایی دو کشور تمرینات مشترکی را تا به امروز انجام دادند.

رئیس جمهور بلاروس در جریان این بازدید تاکید کرد که روسیه و بلاروس در حال انجام یک هدف مشترک هستند.

روز گذشته وزارت دفاع بلاروس اعلام کرده بود که مسکو و مینسک در حال تکمیل گروه نظامی منطقه‌ای هستند. بلاروس تاکید کرد که این کار «به منظور تقویت امنیت و دفاع بر اساس وضعیت در حال تحول» صورت می‌گیرد.

پیشتر در ۱۰ اکتبر، الکساندر لوکاشنکو، رئیس جمهور بلاروس از آغاز تأسیس یک گروه منطقه‌ای از نیرو‌های نظامی خبر داده بود.

منبع: مهـــر
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار